opc_loader

Wensenlijst

GRATIS BEZORGING VANAF €20,-

Sneeuwwitje kostuums

Sneeuwwitje kostuum met appel

Sneeuwwitje kostuums & jurken

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is hier het mooiste meisje van het land? O gij, lieftallige Sneeuwwitje, want met zo’n prachtig kostuum van Party Pakjes maak je zoveel indruk op het carnaval of verkleedfeest, dat alle boze koninginnen flink jaloers zullen zijn. En natuurlijk vind je in onze webshop ook prachtige kostums voor moedige Ridders en knappe Prinsen, grappige kabouterkostuums, en ja, ook een geweldig gemene outfit voor de ijdele stiefmoeders.....

Sneeuwwitje kostuums

Is Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen jouw favoriete sprookje? Dan wil je natuurlijk als deze betoverend mooie prinses verkleed naar het carnaval of verkleedfeest. Kies je jurk en laat je meevoeren naar het betoverende koninkrijk van lang, lang geleden en hier heel ver vandaan, waar er nog boze koninginnen bestonden, vrolijke kabouters en edele prinsen die paraat staan om je wakker te kussen. Kleine meiden gaan uiteraard voor een schattig klassiek Sneeuwwitje jurkje met gele, rode en blauwe accenten. Grote dames kunnen ook nog kiezen uit verschillende versies van hun klassieke heldin.

Rebelse en Sexy Sneeuwwitje pakjes

Je kunt je als dame verkleden in een klassieke Sneeuwwitje jurk, waarmee je flink wat onschuld uitstraalt en rustig kunt afwachten wie er eerder langskomt, de prins of de heks. Maar mag Sneeuwwitje van jou wel wat meer power uitstralen, dan kies je voor een korte, getailleerde rebelse of sexy versie van deze klassieke jurk. Deze hebben flink wat pit en zullen zeker in de smaak gaan vallen bij je mede feestgangers. Maar geef je het sprookje liever een flinke draai en zin je op wraak, ga dan als Zombie Sneeuwwitje op pad.

Boze Koninginnen verkleedkleding

Voel jij er meer voor om je te verkleden als Boze Koningin, dan hebben we prachtige kostuums die je vanzelf omtoveren tot kwaadaardig type met flink wat sexy looks. Alleen nog wat giftige appeltjes in je mandje, en je kan zo op weg naar het carnaval of feest om te zorgen dat jij weer de mooiste van het land wordt. Voor nog meer Koninginnen Kostuums kijk je ook even bij de andere sprookjeskostuums en historische kostuums. Ook voor Koninklijke ridders en prinsen hebben we daar de kostuums klaar hangen.

Sneeuwwitje accessoires

Gemene koninginnen en lieftallige Sneeuwwitjes maken hun look compleet met de mooiste sprookjes accessoires. Kies bijvoorbeeld een indrukwekkende set hakken om toch stijlvol door het bos te wandelen en combineer die met prachtige kousen. Ook lange handschoenen zetten de puntjes op de i. Misschien heb je van jezelf al prachtige zwarte lokken, maar wil je net als in het echte sprookje een mooie bos ravenzwart haar, kies er dan nog een Sneeuwwitje pruik bij.

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED
Beveiligingscode
CAPTCHA Image Ik kan de beveiligingscode niet goed zien