opc_loader

Wensenlijst

De Toppers 2017 Wild West

wild west thuis best toppers in concert

De Toppers 2017 hebben als thema: Wild West, Thuis best!

We kunnen ons weer gaan verheugen op het grootste meezingfeest van het jaar. Op 26 en 27 mei geven de Toppers, dit jaar bestaande uit René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom én Jan Smit weer feestelijk concerten in de Arena. Nieuwkomer Jan Smit is vast een uitstekende aanvulling op het trio wat al jaren garant staat voor gezellige en uitbundige over de top feesten.

Zoals elk jaar hebben de Toppers weer een thema en dit jaar is dat Wild West, Thuis best! Een heerlijk thema waarbij een echte Wilde Westen sfeer neergezet zal worden. De Arena wordt omgetoverd tot de grootste party saloon van Nederland en de muziek kunnen we omschrijven als een combinatie van ‘The Worlds Wildest Partysongs' en het allerbeste van eigen bodem. Kaartjes kunnen besteld worden bij Ticketpoint.

Kom verkleed naar de Toppers

Niet alleen de aankleding van de Arena zal in Wild West thema zijn ook van het publiek wordt verwacht in stijl te komen. Dus heb jij je kaartjes binnen dan wordt het tijd om een geweldige Western outfit samen te stellen. En je weet het bij de Toppers mag alles over de top dus tijd om eens helemaal uit te pakken. Wie heeft straks de meest geweldige outfit? Wij verwachten in de saloon stoere cowgirls & cowboys, sexy can can danseressen, sherrifs en bar girls!

In onze webshop hebben we alle artikelen met een westeren thema voor je verzameld in één categorie. Zo zie je in een keer welke mogelijkheden er wel niet zijn. Shop voor cowboy kostuums, cowgirl jurkjes, indianen pakken, bandieten pakken en can can jurken op www.partypakjes.nl.

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.