opc_loader

Wensenlijst

Informatie over betalen

 

Bij Party Pakjes heb je een ruime keuze uit betaalmogelijkheden. Hieronder een uitleg over de verschillende betaalwijzen welke wij accepteren.

 

ideal logo

iDEAL

Je plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kun je de optie iDEAL kiezen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Bij een betaling met iDEAL kunnen wij de order direct in behandeling nemen en bent u zeker van een snelle levering.

 

Vooraf betalen via overboeken per bank

Wanneer je kiest voor overboeken per bank ontvangt je van ons een bevestiging van de bestelling en via onze betaalprovider een email met de betaalgegevens. Het verwerken van de betaling kan tot twee werkdagen duren. Je bestelling wordt in behandeling genomen zodra de betaling is ontvangen.

Achteraf betalen bij party pakjes

Achteraf betalen met billink

Bij Party Pakjes kun je er ook voor kiezen om achteraf te betalen. Dit kan tot een bedrag van maximum €100,- Wanneer wij je bestelling ontvangen wordt je order wordt direct in behandeling genomen en ontvang je een factuur waarvoor je twee weken de tijd hebt om deze te betalen. De facturatie gaat via Billink. Betaal wel binnen deze twee weken anders ontvang je van Billink direct een verhoging. Deze betaalmogelijkheid is momenteel alleen nog geschikt voor Nederlandse klanten.

paypal logo

PayPal

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening. Indien je een account bij PayPal hebt kun je snel de betaling doen door deze betaalwijze te kiezen.

Indien gewenst kun je ook een creditcard aan uw PayPal rekening koppelen, zodat je ook via deze manier bedragen kunt overmaken.

 

     

Bancontact/ Mr. Cash 

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij kredietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). 
De eerste fase verloopt  zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In de tweede fase identificeert u zich in een beveiligd scherm van uw eigen bank.
 

Creditcard betaling via PayPal

Wanneer je met een creditcard wilt betalen dan kan kies je voor de betaalwijze 'PayPal'. Je wordt doorgeleid naar de beveiligde website van PayPal waar je de gegevens van je creditcard kunt invoeren. Bij een betaling met PayPal kunnen wij de order direct in behandeling nemen.

 

partypakjes rembours

Betalen aan de postbode

Het is mogelijk om je bestelling contant aan de bezorger te betalen. In dit geval kies je bij het uitchecken de optie 'Rembours' bij de verzendwijze. Met de track & trace welke wij meesturen kun je de zending volgen zodat het bekend is wanneer de bezorger ongeveer langs komt. Voor een rembourszending worden de extra kosten door PostNL gerekend.

 

Naar de shop