opc_loader

Wensenlijst

Vanaf €20,- gratis verzending

KLANTENSERVICE

Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

De beste plek om je te verkleden

Zoek je Carnavalskleding, ga je naar het Oktoberfest of wil je een onuitwisbare indruk achterlaten op een Halloweenparty? Met de stijlvolle, sexy, humoristische, stoere en sprookjesachtige kostuums ben jij op elk feest het stralende middelpunt.

In onze webshop vind je een grote collectie feestkleding en verkleedkleren voor kinderen en volwassenen. Voor een aantrekkelijke prijs zie jij er prachtig uit.

Wij controleren onze kleding zorgvuldig en leveren snel. Voldoet een product niet aan je verwachting? Retourneer het binnen 14 dagen en wij storten je geld terug.

PRUIKEN

Pruiken voor bij carnavalskleding en feestkleding

Maak je carnavalskostuum of feestkleding compleet met een van onze feestpruiken, zodat je zeker weet dat jij het middelpunt van het feest bent! Hoe je ook verkleed gaat, wij hebben een bijpassende pruik om het helemaal af te maken. Met ons uitgebreide assortiment carnavalskleding, verkleedkleding en feestkleding kom jij op elk feest goed voor de dag - of je nou naar een themafeest, Halloween of Carnaval gaat. En wat is een goed feestkostuum zonder de juiste feestpruik? 
 

Heb je het bij ons niet gevonden?

Koop bij bol.com

Feestpruiken

We hebben luxe pruiken en glamour pruiken die je in één keer een totale make-over geven, maar ook haarstukjes die bewijzen dat iets kleins al een groot verschil kan maken. Voor bij je halloweenkostuum hebben we speciale Halloween pruiken en als je besluit om je te verkleden als een rock- of popster, dan hebben we ook daar de geschikte pruiken voor!  Mochten de pruik je niet bevallen, dan kun je het binnen veertien dagen terugsturen en krijg je gewoon je geld terug.

Gelukkig Nieuw Haar!

Het leuke van een pruik opzetten is dat je er in één keer heel anders uit kunt zien. De ene kleur staat je nu eenmaal beter dan de andere en een verschil van kapsel kan je hele gezicht veranderen. Misschien kom je er door het proberen van een pruik wel achter dat je naar de kapper moet voor een nieuwe kleur om model. Het voordeel van een pruik is dat hij ook weer zo afgezet is en je weer normaal door het leven kunt gaan.