opc_loader

Wensenlijst

Vanaf €20,- gratis verzending

KLANTENSERVICE

Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

De beste plek om je te verkleden

Zoek je Carnavalskleding, ga je naar het Oktoberfest of wil je een onuitwisbare indruk achterlaten op een Halloweenparty? Met de stijlvolle, sexy, humoristische, stoere en sprookjesachtige kostuums ben jij op elk feest het stralende middelpunt.

In onze webshop vind je een grote collectie feestkleding en verkleedkleren voor kinderen en volwassenen. Voor een aantrekkelijke prijs zie jij er prachtig uit.

Wij controleren onze kleding zorgvuldig en leveren snel. Voldoet een product niet aan je verwachting? Retourneer het binnen 14 dagen en wij storten je geld terug.

MASKERS

Maskers voor bij verkleedkleding en themakledingIn deze categorie vindt je onze maskers, waarmee je ervoor kan zorgen dat je onherkenbaar bent! Met een combinatie van de carnavalskleding en een masker van Partypakjes.nl ben je het stralende middelpunt van elk feest. Met ons uitgebreide assortiment aan carnavalskleding en verkleedkleding komt iedereen aan zijn of haar trekken! Wanneer je op een werkdag voor 15:00 uur een product besteld met een vermelde levertijd van 1-2 dagen, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Mocht het niet naar wens zijn, dan kun je het binnen veertien dagen terugsturen en krijg je van ons je geld terug. 

We hebben maskers voor een Venetiaans feest of een gemaskerd bal, maar ook enge maskers voor Halloween. Misschien ga je dit jaar wel verkleed in een dierenpak en wil je daar een bijpassend masker voor? Alles is mogelijk! 

Heb je het bij ons niet gevonden?

Koop bij bol.com