opc_loader

Wensenlijst

Vanaf €20,- gratis verzending

KLANTENSERVICE

Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

De beste plek om je te verkleden

Zoek je Carnavalskleding, ga je naar het Oktoberfest of wil je een onuitwisbare indruk achterlaten op een Halloweenparty? Met de stijlvolle, sexy, humoristische, stoere en sprookjesachtige kostuums ben jij op elk feest het stralende middelpunt.

In onze webshop vind je een grote collectie feestkleding en verkleedkleren voor kinderen en volwassenen. Voor een aantrekkelijke prijs zie jij er prachtig uit.

Wij controleren onze kleding zorgvuldig en leveren snel. Voldoet een product niet aan je verwachting? Retourneer het binnen 14 dagen en wij storten je geld terug.

HALLOWEEN

Halloween verkleedkleding

Halloween is DE gelegenheid om je te verkleden, te sminken en lekker te griezelen als horror clown of skelet! Niet alleen voor kinderen maar ook volwassenen houden van themakleding. Mocht je van plan zijn om 31 oktober dit jaar door te brengen met horrorfilms, uitgesneden pompoenen, je beste vrienden én uiteraard een goed halloweenkostuum? Dan ben je in bij Partpakjes precies op je plek: of je nou als geest, zombie, heks of clown wilt gaan, wij hebben precies wat je nodig hebt. Ons uitgebreide assortiment Halloween kleding hebben wij verdeelt in verschillende categoriën zodat je eenvoudig jouw ideale feestkleding kan vinden. Twijfel je over welk Halloween kostuum het beste bij je past? Neem gerust contact met ons op voor advies.

Halloween is een feest dat in een tal van landen, waaronder Amerika en Frankrijk, gevierd wordt. In Nederland begint Halloween echter ook steeds meer populariteit te winnen! Van oorsprong werd Halloween onder de naam Allhallowtide gevierd om humoristisch de overledenen te herdenken en stil te staan bij eigen sterfelijkheid, vandaar dat thema's zoals zombies en heksen vaak terugkomen. Over het algemeen wordt aangenomen dat het feest Halloween van oorsprong door de Christenen in Schotland gevierd werd en dat het wellicht wortels binnen de Wicca en het Paganisme heeft. Maar al klinkt dat allemaal heel zwaar, tegenwoordig is Halloween vooral een feest dat in huisfeesten en door middel van door de straten gaan (trick-or-treating) gevierd wordt.Tags: Halloween, trick or treat, All Hallow's Eve, horror, spooky, eng, zombie, geesten, heks, clown, sprookjes, duivel, gek, magere hein, grim reaper, gothic, pompoen, skelet, vampier, cape, mantel, clown, circus, freak show,