opc_loader

Wensenlijst

Carnavalskleding trends 2017

carnavalskleding 2017

Carnavalskleding trends 2017

Carnaval, het grootste feest aller feesten. Het is het feest waar de echte carnavalliefhebber het hele jaar naartoe leeft. Met de verkiezing van Prins Carnaval achter de rug is het carnavalsseizoen officieel geopend en wordt het tijd om eens goed na te denken over het geschikte carnalvalsoutfit. De voorpret kan beginnen door te struinen naar unieke, ludieke en zeer originele carnavalskleding. En waar kan dat nu beter dan op Party Pakjes met een ruim assortiment van zo’n 2000 kostuums en wel 5000 soorten accessoires! Zoveel keuze voor dames, heren en kinderen dat er een kans bestaat dat je door de bomen he bos niet meer ziet. Geen reden tot paniek. In dit blog lees je de trends van carnaval 2016, zodat jij het perfecte carnavalskostuum kan uitzoeken. Dit jaar zijn de volgende thema’s trending:

Grease

De altijd zo populaire Grease staat met carnaval weer helemaal in de spotlight. De musical draait nog steeds door heel Nederland. Als echte Greasefan sla je dit jaar twee vliegen in een klap. Je echte Grease outfit kan je zowel naar de musical als naar Carnaval aan! Het Pink Lady jasje is een echte aanrader en is natuurlijk helemaal leuk als je met een groepje als de Pink Ladies gaat.

Cowboy en Indianen kostuums

De Toppers hebben in mei weer diverse concerten en het theme dit is "Wild west, Thuis best". De prijsbewuste carnavalganger kan kiezen voor een cowboy of indianen pak om te besparen op verkleedkleding, je kunt het namelijk twee keer aan dit jaar. Gelukkig hebben we een zeer breed assortiment met het Wilde westen thema.

Koppel kostuums

Wat is er nu leuker dan samen verkleed te gaan als jullie favoriete personages. We hebben het net al even genoemd: Grease. Ga als de sexy vamp Sandy en neem de stoere Danny mee. Personages die uit duizenden te herkennen zijn. Daarnaast blijven ook Wally en Wenda een trend. Wie kent ze niet, de karakters van Where’s Wally. Zo vind je elkaar zeker terug in de menigde. Ook Baywatch blijft hoog op de verlanglijst staan van carnavalgangers. Ga als de echte Baywatch babe Pamela Anderson en neem de gespierde David Hasselhoff mee.

Who run the world: girls!
Laat zien dat je een echte powervrouw bent door als supergirl op het feest te verschijnen. Met dit supergirl jurkje in de Superman kleuren en bijpassende cape ben je vrouwelijk en een echte heldin.  Neem ook de andere superhelden mee, zoals batman, catwoman en spiderman.

Fashionably seventies
Carnavalskleding volgt vaak ook de modewereld. De broeken met wijde pijpen zijn terug van weggeweest. De seventies is de trend van deze winter. Trek een pak aan met de meest funky kleuren. Of neem het Disco Lady kostuum en ga als echte dancing queen met de voetjes van de vloer.  

seventies kostuum groovy dancerWaar is wenda uit waar is wallyDikke strandwacht baywatch kostuum

              Groovy Dancer kostuum                               Where's Wenda                                    Baywatch Dikke strandwacht kostuum

Onbeperkt griezelen
Zowel voor kinderen als volwassenen blijft het thema horror onverminderd populair. Je kan je immers met dit thema helemaal uitleven, zowel qua kostuum als met de make-up. Bij Party Pakjes ben je helemaal op je plek als je als zombie, gothic, clown of geest wilt gaan. Maak het geheel af met het schminken van wonden of doe griezelige lenzen in.

Hilariteit ten top
Ben jij in voor een echt feestje, maar bang om niet op te vallen? Bij Party Pakjes zijn er zeker kostuums waar je niet omheen kunt. Krijg je tijdens carnaval niet genoeg van al dat bier, ga dan verkleed als bierflesje. Of verleid met het kikkerprins kostuum een van de vele prinsessen die voorbijkomen. Ooit al iemand gezien die als scheetkussen verkleed ging? Vast niet. Nu is jouw kans om dit ludieke pak te dragen tijdens het carnavalsfeest. Of wat dacht je van de ooievaar met baby kostuum. Zo tover je zeker bij menig man een lach op het gezicht.

Neem zeker even een kijkje op onze website en je zult zeker slagen voor mooie verkleedkleren. Voordelen om carnavalskleding juist bij Party Pakjes te kopen:

  • Uitstekende service
  • Uitgebreide keuze
  • Niet goed, geld terug (retourneren binnen 21 dagen)
  • Snelle verzending
  • Groepskorting vanaf 10 stuks

sexy vampier kostuum leg avenuestruisvogel pak kostuumpink lady jasje voor meisje

            Victorian Vamp Kostuum                       Struisvogel Deluxe Kostuum                Kinder Kostuum Frozen Elsa Prinses

Terug

12-12-2020 om 18:33:47 door objedokak

Propecia After 5 Years Side Effects weimililiabe [url=https://bansocialism.com/]buy cialis 10mg[/url] Shothe Buy Levothyroxine 50 Mcg Online Ireland

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.