opc_loader

Wensenlijst

De leukste kostuums uit How I met your mother

lily en marshall als piraat en papegaai kostuums

How I met your mother Halloween kostuums

Gastblog van onze dochter Elise

How I met your mother is een Amerikaanse TV-serie die begonnen is in 2005. Het is een serie over Ted die verteld aan zijn kinderen hoe hij hun moeder heeft ontmoet, alleen verteld hij het verhaal een beetje uitgebreid, wel 9 seizoenen lang. Wat How I met your mother onder andere zo leuk maakt is dat er veel kostuums in worden gedragen. Van Star Wars kostuums tot gekleed als Frankenstein, ze houden van kostuums! 

 

    

Lewis en Clark en hun kano: Marshal en Lily zijn verkleed als Lewis en Clark, twee ontdekkingsreizigers uit 1800 en Ted is verkleed als hun kano.

Dr. Frankenstein en het monster en de bange dorpeling: Marshal en Lily zijn Frankestein en het monster terwijl Ted verkleed is als een bange dorpeling.

 

     

C3PO & R2D2 en de robot die Lukes oom bijna had gekocht van de Jawas: Marshal en Lily zijn de 2 klassieke robots uit Star Wars terwijl Ted verkleed is als een robot die bijna was gekocht.

Salt Pepper en Cumin: Marshal en Lily zijn verkleed als zout en peper terwijl Ted komijn als kostuum heeft.

 

      

Sonny & Cher: Marshal is verkleed als Cher en Lily als Sonny, een popduo en echtpaar uit de 60ties en 70ties.

Stierenvechter en Stier: Marshal is verkleed als stier terwijl Lily verkleed is als een stierenvechter.

 

      

De western cowboy: Kleine Ted is verkleed als een Western cowboy terwijl zijn ballon dat ook is.

Mariachi band: Barney besluit een Mariachi band te starten samen met Ted maar daarvoor wil die natuurlijk ook zo gekleed zijn.

 

      

De twee piraten: Barney en Marshal zijn piraten omdat Barney het vehaal verteld over hun voorouders die verdwaalt waren op zee.

De piraat en de papegaai: Marshal en Lily gaan voor halloween verkleed als Jack Sparrow en zijn papegaai om een kostuumwedstrijd te winnen.

 

       

Goose: Voor Halloween is Barney verkleed als Goose uit Top Gun.

De pompoen en het stembiljet: Ted en Naomi zoeken elkaar al voor jaren sinds de eerste ontmoeting maar lopen elkaar altijd mis, daarom dragen ze bijna elke halloween hetzelfde kostuum om herkend te worden, Ted als stembiljet en Naomi als pompoen.

 

Dit zijn mijn twaalf favoriete kostuums uit How i met your mother.

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.