opc_loader

Wensenlijst

Sprookjes kostuums en verkleedkleding

Alle sprookjes worden werkelijkheid in deze sprookjes verkleedkostuums. Wil je met carnaval verkleed als lelijke toverheks, onschuldige prinses, gemene stiefmoeder of charmante prins of kies je er liever voor om als grimmig karakter uit een duister sprookje naar het feest te gaan? Wat je wens ook is, wij laten als petemoei al je dromen uitkomen want in onze webshop kan je al je sprookjes verkleedkleding voordelig bestellen.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bekijk op bol.com

Sprookjespakjes in alle soorten

Of je nu klein bent of groot, je gaat vanzelf in sprookjes geloven want onze sprookjes verkleedkleding spreekt aardig tot de verbeelding. Als kind kan je natuurlijk kiezen uit een grote collectie sprookjeskleding waarbij de prinsessenjurken bij meisjes altijd favoriet zullen zijn en jongens zich kunnen hullen in een echt tovenaars of koningspak. Ben je het sprookjesboek ontgroeit maar wil je wel een betoverende indruk maken op een gekostumeerd feest of het carnaval, dan heb je bij ons ook keuze genoeg.

Als prinses verkleed

Ga je graag verkleed als heldin van een ouderwets sprookje, kies dan een van de vele jurken van Roodkapje, Sneeuwwitje, Assepoester, Doornroosje en al die andere charmante prinsessen, zeemeerminnen en sprookjesheldinnen. Ze zijn er in vele varianten dus kies je voor een klassieke prinsessenjurk of ben je meer een type voor een jurkje met wat extra pit? En ben jij toch niet zo’n onschuldig type prinses kijk dan even bij de fever jurken die zeker veel prinsen en andere sprookjeshelden flink zullen betoveren.

Kostuums voor duistere sprookjesfiguren

Speel je liever voor boze koningin of houd je meer van de grimmige kant van sprookjes? Leven de prins en prinses niet altijd lang en gelukkig aan het eind van jouw versie van het verhaal, dan hebben we ook sprookjeskostuums met een duister randje die je zeker zullen aanspreken. Van kostuums voor gemene heksen en boze stiefmoeders die wel in zijn om een gifdrankje voor de feestgangers te brouwen tot bloeddorstige zombie en horrorprinsessen die echt niet veel goeds in de zin hebben.

Moderne sprookjes en sprookjesprinsen

Passen modernere sprookjes meer bij jou? Ook Cruella de Vil, elfjes, eenhoorns en alle figuren uit The Wizard of Ozz, zoals Dorothy en de Tinnen Man kunnen hun kostuum uitkiezen. En alle sprookjesdames kunnen natuurlijk niet zonder een charmante prins die ze gaat redden uit de klauwen van de heks of de draak, dus ook voor hem hebben we mooie pakken waarin hij zich de held van het feest of carnaval kan voelen. Wil je je sprookjes look helemaal afmaken met weelderige lokken, toverstafjes, feeënvleugels of extra make-up, kijk dan even bij onze accessoires.


Volg ons ook op twitter voor inspiratietips en winacties!

Tags: Sprookjes, Sprookjeskleding, Sprookjeskostuum, Themakleding, Verkleedkleding, Sexy Kostuum, Carnavalskleding, Alice in Wonderland, Assepoester, Belle en het Beest, Robin Hood, Sneeuwwitje, Zeemeermin, Notenkraker, Prinses, Minnie Mouse, Roodkapje