opc_loader

Wensenlijst

Beenmode van Leg Avenue

Beenmode van Leg Avenue

Fashionable de winter in met panty’s en kousen

Het einde van het jaar is in zicht. De dagen worden korter en de temperatuur nadert het nulpunt. Reden genoeg je rokjes en jurkjes in de kast te laten liggen en je lange broek tevoorschijn te toveren. Tenminste dat zou je zeggen, maar niet als je de panty’s en kousen van Leg Avenue hebt gezien! Panty’s en kousen maken de vrouw, ook in de winter. Het zijn daarmee ware musthaves die niet in je kledingkast mag ontbreken. Kousen zijn al sinds begin vorige eeuw populair. Nieuwe technieken zorgden ervoor dat de kousen geheel rond te breien waren, waardoor de naad verdween en halverwege de 20ste eeuw kwamen er een hele reeks aan nieuwe kleuren en modellen op de markt. Pas in 1967 werd de panty op de markt gebracht. Bijna vijftig jaar verder heeft de vrouw op dit gebied keuze, heel veel keuze. Van basis panty’s en kousen tot fashion panty’s met de meest leuke dessins en kleuren.

Leg Avenue

Het Amerikaanse merk Leg Avenue staat synoniem voor vrouwelijkheid. Uitermate geschikt voor de moderne sexy vrouw die zich wil onderscheiden. De collectie van dit merk kenmerkt zich door originaliteit, unieke ontwerpen en kwaliteit. In de beenmode van Leg Avenue voel je je niet alleen mooi, maar straal je ook van de zelfvertrouwen. Dat klinkt als muziek in de oren, dus het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in onze webshop. Aangezien panty’s en kousen je outfit naar een hoger niveau brengen, hebben we met de feestdagen in het vooruitzicht speciaal voor jullie een aantal items uitgezocht. Deze items benadrukken de diversiteit van dit merk en brengen je zeker op ideeën de perfecte outfit te vinden.

1. Black roses

Ga tijdens de feestdagen voor een echte glamour outfit. Elk jaar komt de little black dress weer terug met dit jaar veel variaties op het simpele zwarte jurkje. Helemaal trending is de jurk met pailletjes of kant. Met zo’n jurkje shine je zeker tijdens de feestdagen. Je outfit wordt helemaal gepimpt met de black roses panty. De panty past niet alleen perfect bij deze klassieke feestelijke outfit, maar de print met zwarte rozen zorgt er tevens voor dat je er sexy en sophisticated uitziet.

2. De mustache kniekousen

Movember, de maand waarin de mannen hun snor massaal laten staan, is bijna ten einde. Zorg ervoor dat ook in de maand december vrolijke snorretjes zichtbaar zijn door het dragen van deze schattige lichtroze kousen met zwarte snorretjes. Deze kousen zijn lekker warm en zijn tevens een leuke aanvulling voor je outfit. Met deze kousen zit je zeker snor tijdens de feestdagen.

3. Zwarte netpanty met luipaardprint

Go Wild met deze zwarte netpanty met luipaardprint. Deze beestachtige panty is zowel stoer als sexy. De panty is makkelijk te combineren en geeft het geheel een feestelijke en chique uitstraling.


Online je panty of kousen kopen? Dan ben je bij Party Pakjes aan het juiste adres. We hebben een ruime keuze op dit gebied. Wie dacht dat onze collectie panty’s en kousen alleen maar geschikt zijn voor verkleedpartijen heeft het bij het verkeerde eind. De beenmode is namelijk heel goed te combineren met dagelijkse outfits, zodat je er elke dag uitziet om door een ringetje te halen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.