opc_loader

Wensenlijst

Nieuwe webshop: OktoberfestPakjes

Nieuwe webshop: OktoberfestPakjes

Nieuwe webshop

Na de geslaagde carnavalsperiode hebben we niet stil gezeten. Na maanden van voorbereiden en hard werken delen we met trots mee dat wij een nieuwe webshop hebben gelanceerd: OktoberfestPakjes
OktoberfestPakjes is dé webshop voor Tirolerverkleedkleding, accessoires en decoratie. Met ruime keuze uit onder andere dirndls, lederhosen, kousen en pruiken in verschillende prijsklassen is er voor ieder wat wils. 

OktoberfestPakjes

Een webshop die voor de volle 100% gericht is op het Oktoberfest was voor ons een logische stap. Het Oktoberfeest is naast carnaval het tweede seizoen voor ons. Met een reeds uitgebreid assortiment aan Tiroolse kostuums, pruiken en kousen vonden wij het nodig te specialiseren. We merkten gaandeweg dat er meer behoefte was aan een site die is toegespitst op het Oktoberfest. De klant kan nu heel gericht op zoek gaan naar zijn of haar perfecte outfit zonder zich te verliezen in alle carnavalskostuums en toebehoren. De site is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Daarnaast zijn productfilters toegevoegd, die de mogelijkheid geven gericht te zoeken. Met een paar klikken op de knop worden de zoekresultaten verfijnd tot een beperkt aantal resultaten, zodat producten gemakkelijk gevonden worden die aan de gestelde eisen voldoen. Dat vinden wij een grote vooruitgang.

Oktoberfestkostuums en meer

Het van oorsprong Duitse Oktoberfest is booming en wordt steeds populairder. Niet alleen tijdens de herfst, maar ook de rest van het jaar worden er typische Beierse feestjes georganiseerd. Denk hierbij aan de vele Oktoberfeesten die worden gehouden, evenals de bierfestivals, Tirolerfeesten en apres ski party's. Genoeg feestjes met een eenduidige dresscode: Tirolerverkleedpakjes. Bij OktoberfestPakjes hebben zowel mannen als vrouwen veel te kiezen wat betreft het Tiroolse thema. Voor de dames zijn er korte, middellange en lange dirndls, traditionele en sexy dirndls en dirndls in verschillende kleuren en maten. Naast lederhosen en blousen zijn er voor de heren ook hoeden, kousen en andere accessoires te verkrijgbaar. 


Ons assortiment was al zeer uitgebreid, maar voor de klant willen wij nog meer keuze. Houd daarom onze site goed in de gaten, want we zijn nog volop in ontwikkeling. We streven ernaar het assortiment steeds verder uit te breiden, onder andere met echte dirndls en lederhosen. Naast een uitgebreid assortiment staan wij voor een supersnelle levering. Op een uitzondering na heb je het pakje binnen 24 uur in huis! Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op de nieuwe website: http://www.oktoberfestpakjes.nl/

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.