opc_loader

Wensenlijst

Nieuwe Alice film: Through the looking glass

Nieuwe Alice film: Through the looking glass

Alice in Wonderland

Verwachtingsvol wordt er door velen uitgekeken naar de nieuwe Disney film "Alice through the looking glass'. Alice is nog altijd trending en dat terwijl de avonturen van Alice in Wonderland al uit de negentiende eeuw stammen.

Down the rabbit hole

Het avontuur van Alice begint op het moment dat zij in een vreemde wereld terecht komt, nadat zij achter een wit konijn een konijnenhol in is gegaan. Dit verhaal komt uit een kinderboek geschreven in 1865 door Lewis Carroll en kan gezien worden als een modern sprookje vol met vreemde gebeurtenissen en magische figuren. Dit is gelijk ook de kracht van het verhaal, want wat is er nu fijner om even te ontsnappen aan de werkelijkheid en je te begeven in een magische wereld. Je stapt in een surrealistische wonderwereld en wordt meegezogen in een verhaal vol  fantasie, raadsels en absurdisme verweven met bizarre en grimmige humor.

Magische Wonderwereld

Als je binnenkort een verkleedfeestje hebt, kan je met het thema Alice in Wonderland je fantasie geheel laten gaan. Combineer een gaaf kostuum met eenpruikpanty en accessoires. Maak het plaatje compleet met bijpassende make-up en voor je het weet waan je je in de fantasierijke wereld van Alice. Party Pakjes heeft een breed assortiment om van elk theepartijtje een succes te maken. Er zijn heel wat varianten op het klassieke Alice kostuum, waaronder de psychedelischerebelsecharmante en betoverende versie. Voor het gekke theefeestje van de Mad Hatter heb je qua outfitkeuze ook genoeg mogelijkheden. Zowel kostuums voor dames als heren zijn verkrijgbaar. Als je geen tijd hebt, ga dan als de Maartse Haas die altijd te laat is. Misschien is de Cheshire cat wel jouw favoriete personage. In onze webshop hebben wij een compleet cheshire cat kostuum, inclusief masker en handschoenen. Tot slot mag de wrede hartenkoningin niet vergeten worden. De Red Queen of Hearts kostuums varieren van een korte rok tot lange sleep. Voor kinderen zijn er ook leuke outfits beschikbaar van de verschillende personages uit het boek, zoals Alicede Mat Hatterhet witte Konijn en de Royal Queen. Vergeet tot slot niet nog even bij de accessoires te kijken om je look compleet te maken. Van gave kousen met theekopjes tot enorme haarstrikken en lenzen met hartvorm. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.