opc_loader

Wensenlijst

Foute Party kleding

Heb je kaarten voor de foute party van Q-Music of ben je uitgenodigd voor een Proud to be Fout themafeest dan wordt het tijd om een foute outfit bij elkaar te zoeken. Het leuke aan een foute party is dat je niet fout genoeg kunt zijn. Je kunt aantrekken wat je wilt, het is nooit te gek. Je kunt zijn wie je maar wilt zijn! Tijd om je te verkleden, dus leef je uit en een kies een lekker fout kostuum. In onze online feestwinkel hebben we genoeg foute verkleedkleding en accessoires. 

Je kunt ons ook vinden op bol.com!

Bekijk op bol.com

Jaren 80 kleding

Het foutste modetijdperk uit onze geschiedenis. De kleding die we droegen in de jaren 80 blijft onverminderd fout en de kapsels waren zo lelijk dat we nu lachen om de mode van toen. Voor een fout feestje kun je er altijd voor kiezen om verkleed te gaan alsof je rechtstreeks uit de eighties bent gekomen. Denk aan neon kleding en sieraden, hoog getoupeerd haar (ook voor mannen!), beenwarmers en make-up in felle kleuren. Combineer met panter of luipaardprint en je bent superfout. Je kunt je haar zelf stijlen of kiezen voor een jaren 80 pruik. Je kunt ook verkleed gaan als een bekend iemand zoals stijlicoon Madonna, of jaren 80 rockster en legende Kiss. En natuurlijk is er altijd nog de optie om te kiezen voor een super fout trainingspak!

Foute Pakken voor heren

Voor de heren onder ons bieden we fantastische 3-delige pakken in felle kleuren en allerlei verschillende prints. Een pak op zich staat natuurlijk netjes maar door de prints val je wel lekker op en combineerd met een pruik met een matje of enorme zonnebril zie jij er toch echt fout uit. En dit pak met luipaardprint én neonkleuren doen bijna zeer aan je ogen, een perfect outfit voor een foute party!

Grappig kostuum

Wat is er nou leuker dan mensen laten lachen? Kies jij voor een grappig kostuum dan weet je zeker dat je helemaal op de foute party thuis hoort. Je kunt je bijvoorbeeld als een item verkleden zoals een Rubik's cube, gebakken ei, een stuk bacon, aardbei of een handtas. Geen alledaagse kleding toch?

Met een groep fout verkleden is nog leuker!

Wanneer je samen naar een foute party gaat kun je ook je kleding op elkaar af stemmen. Ben je met 5 mannen dan zou je kunnen denken aan The Village People kleding, en dan natuurlijk wel je dansjes instuderen voor wanneer WMCY of 'In the navy' uit de luidsprekers klinkt. Of neem allemaal een 3-delig pak met een andere kleur of opdruk, samen in stijl maar ook helemaal fout. Of wat dacht je van Sesamstraat kostuums als Bert & Ernie, Koekiemonster en Elmo. Ga je met een groepje meiden naar een fout feestje dan zijn de Pink Ladies uit Grease een leuk thema, we bieden voordelige Pink Lady jasjes met bijpassende zonnebrillen en diverse pruiken. Of ga als groepje in Schoolgirl pakjes en Nerd kostuums.

Bekijk Foute Party kleding voor heren

Bekijk Foute Party kleding voor dames