opc_loader

Wensenlijst

Foute party kleding

Je hebt binnenkort een foute party en je hebt geschikte foute kleding nodig. Dan helpen wij je! We geven je graag ideën en hebben een uitgebreid assortiment aan foute kledij en over de top accessoires.Bovendien leveren we snel en mocht je bestelling niet naar wens zijn dan mag het binnen 14 dagen weer naar ons retour en wordt de aanschaf en eventueel betaalde verzendkosten door ons weer vergoed.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bekijk op bol.com

De Q-Music foute party 2019 kom er weer aan!

En op dit themafeest verschijn je natuurlijk in je allerfoutste outfit. Alles kan en alles mag zolang het maar lekker fout is. Dit betekent dat je zo gek kan combineren en variëren als je maar wilt. Staan de kleuren en de prints niet bij elkaar? Perfect, daar zijn we naar op zoek! Is het wat ordinair of uit de tijd? Fantastisch! Een luipaardlegging met een paarse boa, gouden zonnebril en neon topje is in dit geval de juiste combinatie. Je moet flink je best doen om op te vallen tussen de rest van de feestgangers dus leef je helemaal uit en ga voor oversized accessoires, gekke combinaties, getoupeerd haar en make-up in neon kleuren.

Foute party kleding voor dames.

Je foute feest komt er aan, nu begint het samenstellen van je outfit en de voorpret. Op deze pagina's hebben we een assortiment foute kleding voor dames samengesteld, zo krijg je direct een idee van de mogelijkheden. Natuurlijk kun je ook nog even verder kijken in de webwinkel, er is van alles mogelijk. Als iets fout is op een foute party dan is het om in je dagelijkse kledij aan te komen, het is wel de bedoeling dat je iets draagt wat je normaal nooit aan zal trekken. Dus in plaats van dat je je kledingstukken en accessoires mooi op elkaar afstemd hoort het nu juist helemaal niet bij elkaar passen.

Meer ideeën voor foute kleding