opc_loader

Wensenlijst

Nerds en Schooluniformen

Het Mooiste Meisje van de klas, het Betwetertje, de Alleswetende Nerd of toch die Zonderlinge leerling die achteraf een zombie blijkt te zijn.... Met onze Schoolmeisjes en Nerd- verkleedkleding wordt school gewoon weer leuk. En je hoeft niet meer te blokken want met deze kostuums scoor je er vanzelf een paar punten bij. Je kunt je schooluniform gewoon aanhouden voor het carnaval, Halloween of themafeest en is nog voordelig ook, zo houd je nog geld over om er toch nog een interessant studieboek bij te kopen.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Koop bij bol.com

Voor Nerds en slimme dames

Als nerd of slimste meisje naar het feest maar heb je de juiste kleding nu net niet in je kast hangen? Verkleed in een van de schooluniformen uit onze webwinkel verander je zo in de computerfreak of studiebol die je altijd al had willen zijn en los je straks de meest moeilijke wiskundige formules moeiteloos op. En dat is natuurlijk razend aantrekkelijk dus ga jij straks vast met de Hunk of het coolste meisje van de klas naar het feest.

Schoolkostuums voor dames

In onze schoolkleding met keurige ruitjesrokjes lijk je wel een onschuldig highschool meisje, verstandige studente of strenge schooljuf maar misschien ben je toch niet zo braaf als het allemaal lijkt. Met de super getailleerde jurkjes en ultrakorte rokjes, zoals in de fever collectie, heb je er straks vast snel wat klasgenoten bij die graag nog wel even wat meer uitleg van je willen hebben over die moeilijke sommen van wiskunde of samen met jou nog even wat vervoegingen Frans willen doornemen. Met een bijpassende bril, strakke vlechtjes en mooie set kousen haal je op deze wijze vast die laatste voldoende die je nog nodig had. Het moet allemaal wel geloofwaardig zijn dus het kan natuurlijk geen kwaad om van te voren nog even in je oude schoolboeken te duiken.

Highschool Zombie kleding

Dat te lang in de schoolbanken blijven zitten echt niet goed voor je is, kan je wel zien aan onze zombie-horror schoolkostuums. Verkleed in deze gescheurde, met bloedbesmeurde school en highschoolpakjes, zal je iedereen er van overtuigen dat school de meest geestdodende activiteit ever is. Je kan met deze kostuum prima ronddolen op het carnaval of halloweenfeest om op zoek te gaan naar extra brains om nu eindelijk die laatst punten bij elkaar te sprokkelen om dat eindexamen te halen waar je nu al jaren over doet.

Nerd kleding

Liever als slimste jongetje van de klas verkleed? Als de Nerd die alles weet over de computer, die het antwoord al weet voordat de meester zijn vraag ook maar heeft gesteld, die twee klassen heeft overgeslagen, maar eigenlijk niet weet hoe hij moet omgaan met meisjes? Nerds hebben toch een grote aantrekkingskracht, want iedereen wil wel zo’n slim vriendje. Je hebt niet veel nodig om als Nerd verkleed te gaan en misschien heb je je Nerd-pak gewoon in je eigen kledingkast hangen. Anders kan je met onze kostuums en Nerdy accessoires al een heel eind komen.