opc_loader

Wensenlijst

ARTIKELEN
Filters
€ 13
€ 100
FEESTGELEGENHEID
GESLACHT
KLEUR
MAAT
SEXY
THEMA
Voorraad
  KLANTENSERVICE

  Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

  De beste plek om je te verkleden

  Zoek je Carnavalskleding, ga je naar het Oktoberfest of wil je een onuitwisbare indruk achterlaten op een Halloweenparty? Met de stijlvolle, sexy, humoristische, stoere en sprookjesachtige kostuums ben jij op elk feest het stralende middelpunt.

  In onze webshop vind je een grote collectie feestkleding en verkleedkleren voor kinderen en volwassenen. Voor een aantrekkelijke prijs zie jij er prachtig uit.

  Wij controleren onze kleding zorgvuldig en leveren snel. Voldoet een product niet aan je verwachting? Retourneer het binnen 14 dagen en wij storten je geld terug.

  Grappige carnavals- en feestkleding!

  Zin om dit Carnaval flink te lachen? Kies dan een van de grappige kostuums uit onze winkel. Zo ben je in een pak van een Legopoppetje, alien, kakkerlak, scheetkussen of tetrisblokje super origineel verkleed, helemaal onherkenbaar, en zal je zeker opvallen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of we hebben het. En je blijft lachen, want de prijs van deze grappige feestkleding is ook nog leuk!

  Artikel 1 tot 35 (van de 35 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 35 (van de 35 artikelen). Resultaat:1

  Nog niet gevonden wat je zoekt?

  Bekijk op bol.com

  Grappige alles-in-een-pakken

  Ben jij iemand die ieder keer weer bijzonder voor de dag wil komen op het carnaval of themafeest? Ben je al maanden van te voren bezig een origineel kostuum te bedenken? Of ben je een feestganger die nog even last-minute een komisch verkleedpak uitzoekt? Met welke insteek je ook een geinig feestkostuum zoekt, met deze complete komische verkleedpakken ben je straks gegarandeerd het middelpunt van het feest.

  Komische verkleedpakken

  Als je echt grappig wilt zijn kruip je natuurlijk letterlijk in de huid van iemand of iets anders. Zo vind je in onze winkel grappige, enge alien-pakken, waarmee je als space invader kunt laten zien dat de aarde nu toch echt in buitenaardse handen is gekomen, hebben we voor heetgebakerde feestgangers hete chilipeperpakken, vinden drankorgels hun weg in een bierflesjes-kostuum, hebben avonturiers heel wat tropische avonturen te vertellen verkleed in kannibaal met ketel- kostuum, en als je echt durft, en zeker wilt zijn van flink wat aandacht, dan kan je je altijd nog verkleden in een manikini pak van Borat of een glamorous optreden verzorgen als Mr. Miss World Cochita Wurst jurk met baard

  Enge en Grappige Dieren

  Ben liever een grappig figuur in actie, denk dan ook eens aan een combinatiekostuum met een dier, zoals ‘jockey op een paard’ waarmee je de race aan kan gaan met je mede feestgangers of een ‘zwemmer met haai’-kostuum, dat gegarandeerd leidt tot flink wat reddingspogingen op het feestje. Wil je liever iedereen de stuipen op het lijf jagen, dan kies je natuurlijk voor een harig spinnenpak of kakkerlak kostuum. Succes verzekerd. Nog meer leuke, grappige en enge dierenpakken vind je bij onze grote collectie Dieren kostuums.

  Grappige accessoires

  Je komische verkleedkleding kan natuurlijk niet zonder grappige accessoires. Niet alleen vind je bij ons mooie pruiken, make-up, schoenen en geinige hoeden om de puntjes op de i te zetten, we hebben ook flink wat leuke items die je mee kunt nemen om jouw ‘grappige act’ net wat interessanter te maken. Denk bijvoorbeeld aan opblaasbare decoratie bananen, krokodillen, retro-telefoons en haaien, of complete accessoiresets met waarmee je je outfit helemaal grappig kunt oppimpen.

  Volg ons ook op Twitter voor inspiratietips en winacties!
  Tags: Grappig, verkleedkleding, themakleding, feestkleding, kostuum, carnaval, carnavalskleding