opc_loader

Wensenlijst

Dierenpakken en feestkostuums met dierenthema

Roarrrrrr! Verkleed als dier doet het altijd goed op een feestje. Niet alleen trek je met deze dierenpakken op het carnaval of themafeest flink wat aandacht, je bent ook nog eens heel aaibaar. Of je nu kiest voor een compleet dierenverkleedpak of een vrouwelijk jurkje met dierenprint, graag verkleed als jungledier naar het feest wilt gaan of liever in de huid kruipt van een exotisch fantasiedier, je kunt je favoriete dierenkostuum snel en goedkoop bestellen in onze Party Pakjes webwinkel.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Koop bij bol.com

Dierenkostuums voor alle leeftijden

Met onze kostuums kan je met de hele dierenfamilie op stap want we hebben dierenpakken voor volwassenen, tieners en kinderen. Ook voor de allerkleinsten hebben we schattige pakjes waarmee ze zich als hun favoriete dier kunnen verkleden. De kostuums zijn niet alleen geweldig voor een themafeest of carnaval, ze doen het ook goed op toneel en zijn ideaal voor ludieke promotieactiviteiten.

Stap de dierenwereld in

Wil je snel als dier verkleed, zonder al te veel toeters en bellen, kies dan voor een makkelijke onesie, een jumpsuit die je zo over je kleding aan kan trekken met grappige capuchon met dierenkop. Je bent meteen onherkenbaar en je kan dus lekker je gang gaan op het feest of carnaval. Je moet wel van knuffelen houden want de pakken zijn zó zacht dat iedereen je graag aan zal willen raken.

Van schattige tot enge dierenpakken

In onze webwinkel hebben we de hele dierentuin op voorraad, zoals tijgers, apen, olifanten, giraffen, krokodillen, haaien, dinosaurussen en nog veel meer leuke dierenpakken die tot de verbeelding spreken. Maar heb je zin om je vrienden de stuipen op het lijf te jagen, dan zit je ook voor al het ongedierte hier helemaal goed; je kunt zo als kakkerlak of spin verkleed met de nodige extra harige poten en kriebelige voelsprieten. Pak je het liever wat groter aan, hijs jezelf dan in een Gorilla pak en maak als King Kong het feest onveilig!

Vrouwelijke dierenkostuums

Voor alle dames die wel als dier verkleed willen, maar dit toch wat luchtiger willen aanpakken, hebben we ook mooie dierenjurkjes en nauwsluitende catsuits met een vrouwelijke, sexy look. Zo kan je kiezen uit dierenpakken in een ‘cozy’ stijl, zoals de panter, panda, wolf of husky en natuurlijk hebben we ook voor catwoman verschillende prachtige kattenkostuums. Fladder je liever wat rond op een feestje, ga dan voor een mooi vlinder of bijen feestjurkje van transparante stoffen met prachtige kleuren. Gecombineerd met een mooie set kousen en hakken zal je op ieder feestje zeker niet onopgemerkt blijven.

Tags: Dieren, dierenpak, dierenkostuum, dierenkleding, feestkleding, themakleding, verkleedkleding, carnaval,