opc_loader

Wensenlijst

Over ons

Wij, Ted en Neeltje Bagchus hebben een liefde voor kostuums en worden oprecht blij van het helpen van onze klanten aan feestelijke outfits. Door jarenlange ervaring kennen we ons assortiment zeer goed, zijn we op de hoogte van de maten en de kwaliteit en kunnen we altijd adviseren indien je inspiratie nodig hebt. Je kunt ons 7 dagen in de week telefonisch bereiken en op email antwoorden we altijd snel. Dus heb je een vraag laat het ons dan weten, we helpen je graag!

Je kunt bij ons verkleedkleding voor volwassenen vinden van maat XS tot XXXXL en kinderkostuums van baby tot tiener. Behalve kostuums hebben we ook een groot assortiment met accessoires samengesteld waarmee je je outfit helemaal compleet maakt. Alles bij elkaar op één handige website.

Misschien ook leuk voor jou om te weten is dat de verzending gratis bij bestellingen boven de €20,-. En mocht je niet helemaal tevreden zijn met je bestelling dan is retourneren is eenvoudig. We betalen dan de aanschaf terug of we ruilen het voor je om voor een andere maat of andere artikel. Wij maken van bestellen bij Party Pakjes een feestje.

Van 10 damespakjes in een kast naar een kamer, van een kamer naar een huiskamer vol pakjes, en nu is dat een vol magazijn geworden, waarin ook heren- en kinderkostuums en accessoires te vinden zijn. Dat is in een notendop het verhaal van PartyPakjes. Sinds 2013 zijn we een VOF, waarbij de hulp van Ted hard nodig was.  Tijdens de topdrukte in het Carnavalseizoen schiet de kennissenkring nog wel eens bij om alle pakjes op tijd de deur uit te krijgen.

PartyPakjes bevindt zich op Texel - maar de verzending is even snel als op het vaste land. Waar de meeste bedrijven op het eiland het druk hebben in de zomer en het in de winter rustig hebben, is dit bij PartyPakjes precies het tegenovergestelde.

Wij zijn een een jong, enthousiast en energiek online bedrijf met voornamelijk kostuums, pruiken, kousen en accesoires. We stoppen veel energie in het zoeken naar mooie en orginele kostuums en bieden een steeds wisselend aanbod. Regelmatig komen er nieuwe artikelen online. Het is onze doelstelling snel te werken, een snelle reactie op vragen te geven en een snelle verzending van bestellingen.


Je kunt ons ook op sociale media vinden:

Facebook
Twitter
Blog
 

Neeltje (40) heeft in 2011 PartyPakjes opgericht en is samen met haar man Ted eigenaar. Ze werkt voornamelijk op kantoor en houdt zich voornamelijk bezig met de ontwikkeling van de website, de social media en de klantenservice. Haar favoriete feest is Halloween en haar hobbies zijn reizen, de natuur intrekken (bij voorkeur De Slufter, op Texel) en couchsurfing. Verder weten haar drie kinderen haar ook prima bezig te houden.

Ted (42) is de man van Neeltje en is begin 2013 in de onderneming gekomen, sindsdien is Party Pakjes een VOF. Ted is verantwoordelijk voor het magazijn. HIj zorgt ervoor dat alle bestelling worden verzonden, de voorraad op pijl is en beantwoordt graag telefoontjes. In zijn vrije tijd gaat hij graag met de metaaldetector naar het strand of over het Texelse land.

Foto credit: Evalien van de Wetering www.vakdesign.nl

PartyPakjes

Nollekoog 6

1796MK DE KOOG (Texel)

Nederland

Telefoonnummer: 0031644272681

KvK 59331607

BTW NL853426144B01

 

In de media:

Texelse Courant: Verkleedparadijs aan de Nollekoog

Texelcourant: Oktoberfest in De Koog

Zilte Zaken: De wondere wereld van feestkleding (pagina 28)

Shoptrader:  Drukte in de webwinkel, hoe voorkom je stress

Modellenmagazine: Onze luxe pruiken op prachtige foto's