opc_loader

Wensenlijst

Een Venetiaans masker of kanten oogmasker: mysterieus en een tikje pikant


Maak een spectaculaire entree op het themafeest van je bedrijf, de halloweenparty in de wijk of het gemaskerd bal met ‘onbekende’ gasten. In onze ruime collectie Venetiaanse maskers, kanten maskers en fantasy oogmaskers vindt je zeker het model dat perfect bij je personage aansluit. Ga voor verleidelijk mysterieus, een vleugje uitdagend of tartend ondoorgrondelijk; we bieden je het ideale masker om het feest én de gasten in je greep te houden.
 

Kanten maskers in zwart en andere bekorende kleuren


Van katoen, zijde of linnen vervaardigde oogmaskers vindt je in uiteenlopende modellen en kleuren. Kies een zwart kanten masker met sierlijke motieven, een prachtig geborduurd wit masker of een trendy rood kanten masker met duivelshoorntjes. Kanten oogmaskers sluiten prettig rond je gezicht en geven een zacht gevoel. Ook de uitstraling van het materiaal is verleidelijk zacht, waardoor je boodschap of thema op een speciale manier over komt.
 

Een Venetiaans masker of ander thema-maskers voor elke gelegenheid


Renaissance oogmaskers met de karakteristieke Venetiaanse neus en talloze schitterende decoraties zijn er in diverse dames- en herenmodellen. Ook Gotische, Boutique, Burlesque en Carnaval oogmaskers kun je in uiteenlopende ontwerpen selecteren. De modellen zijn uitgevoerd in mooie detailkleuren, waaronder verschillende zilver- en goudtinten, en afgewerkt met glitters, motieven en elegante veren. Je kunt ook kiezen voor een oogmasker met een deftig stokje, om je status te verhogen.
 

Een klasse masker kopen voor een aantrekkelijke prijs


Oogmaskers haal je bij speciale gelegenheden uit de kast. De modellen in ons assortiment zijn allen van hoogwaardige materialen vervaardigd, waardoor je ze jarenlang op meerdere manieren kunt combineren met je kostuums. Ook de decoraties, zoals glitters en veren, blijven duurzaam op hun plek en raken hun kleur en charme niet kwijt. We bieden aantrekkelijke prijzen voor schitterende oogmaskers van uitstekende kwaliteit.

Een masker kopen is bij ons een aangename ervaring. Het feest begint al bij het bestuderen van de modellen. Een Cat masker, Bunny masker, Black Swan masker, Dark Angel masker of Columbino masker; ze hebben allen hun eigen karakteristieken en identiteit. Bestel een prachtig oogmasker en laat je van je mysterieuze zijde zien!