opc_loader

Wensenlijst

Jaren 40 verkleedkleding

Wil je verkleed als verzetsstrijder of officier uit de jaren veertig voor het carnaval of themafeest, dan hebben we voldoende keuze voor je aan kleding uit die tijd van oorlog en verzet. Van verschillende dames en heren leger officiers uniformen met flink wat strepen tot opvallende bomber girl kostuums. Hoe je ook ten strijde gaat, je vindt de bijpassende kostuums voor een scherpe prijs in onze webwinkel.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Koop bij bol.com

Jaren 40 dameskleding

Bereid je maar voor op een zware missie want met onze veertiger jaren legerkleding sta je straks flink je mannetje om tegen de vijand te strijden. Met één van onze getailleerde legerpakjes maak je straks zo veel indruk dat het je zeker geen moeite zal kosten om je manschappen te gaan mobiliseren. Of je kunt als echte Rosie the Riveter alle dames motiveren om de oorlogsproductie op peil te houden. Wil je liever wat kleur brengen in deze donkere tijd, dan kan je ook als soldatenliefje in een zonnige fortydress gekleed gaan. Maar wil je echt als een bom inslaan bij de heren? Dan trek je natuurlijk een verleidelijk bombergirl pakje aan!
 

Forties WW2 kleding heren

Officier van de landmacht, aanvoerder van het verzet, piloot van een bommenwerper of matroos van het vliegdekschip, welke rol je voor je jaren 40 outfit ook kiest, met onze verkleedkleding kan je zo terug stappen in de oorlogsjaren. Wil je naar het feest als geallieerde ’44- ’45 bevrijder, kijk dan even bij de GI uniforms van de Yanks, de legerpakken van de Canadezen en de soldaten kostuums van de Engelse Tommies. Voer straks al je tactische bevrijdingsacties uit op het carnaval of themafeest en gegarandeerd dat dan alle dames aan jouw arm willen lopen.
 

Accessoires jaren 40 kleding

Bij de meeste forties kostuums in onze webwinkel zijn de accessoires zoals petten en insignes inclusief, maar om de puntjes op de i te zetten kan je altijd nog even verder kijken in ons assortiment. Zo kunnen heren tussen de collectie baarden wellicht nog een passende snor bij een Tommyuniform vinden en eventueel een eenvoudige rond brilletje, want lenzen en hippe brillen bestonden destijds nog niet. Dames geven met een mooie set kousen en lange handschoenen hun uniform net een extra sexy twist en kijken natuurlijk ook uit naar een bijpassende retro pruik om hun haar een echte 40’s look te geven, compleet met pincurls en Victory Roll.

Tags: Tweede wereldoorlog, oorlog, WW2, carnaval, themakleding, feest, feestkleding, kostuum, rosie the riveter