opc_loader

Wensenlijst

Superhelden kostuums

Er is een reden dat je bij carnavals-, halloween- of verkleedfeestje Batman, Supergirl, de Power Rangers en een lading andere superhelden tegen het lijf loopt: iedereen wil weleens een superheld zijn! Hier kun je de leukste superhelden verkleedkleding kopen en ben je gegarandeerd de held van je aankomende feestje!

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Koop bij bol.com

Supergirl

Supergirl is het alter-ego van Kara Zor-El, het nichtje van Superman. In haar blauwe outfit en rode cape maak je absoluut indruk op het moment dat je je feestje binnenloopt of vliegt in dit superhelden kostuum. Hoewel de comic van deze kosmische superheldin onlangs werd gecanceld, zorgt een nieuwe televisieserie over Supergirl ervoor dat je er bijzonder actueel bijloopt.

Batman

Een van 's werelds oudste comicbook helden stamt al uit 1939. Sindsdien worden de stripverhalen waarin Batman figureert gretig gelezen door zowel jong als oud. Batman neemt echter een bijzondere positie in dankzij meerdere televisie series, animatieseries en natuurlijk de gigantisch succesvolle Batman films. Ook al draagt 's werelds beste detective in al zijn incarnaties iets andere outfits, in zijn superhelden verkleedkleding ben je direct herkenbaar als Batman. Match je superhelden carnavalskleding vervolgens met een vriendin die zich verkleed als Supergirl om met een vrouwelijke twist in te spelen op de aankomende Holywood productie "Batman VS Superman".

Power Ranger Morphsuits

Ook de Power Rangers zien we binnenkort terug op het witte doek. Na decennia lang zowel kinderen als enthousiaste volwassenen in verschillende televisie series vermaakt te hebben, is het nu tijd om ook de bioscopen te veroveren. Of je nu kiest voor het superhelden kostuum van de gele, de groene, de rode, de roze, de witte of de zwarte Power Ranger, dankzij onze Power Rangers morphsuits ben je niet te onderscheiden van de helden van je jeugd. Voel je je een beetje opstandig? Dan kies je voor de putty morphsuit en ben je niet te onderscheiden van de unieke slechterikken uit de vroegste Power Rangers televisie series. Dankzij de collectie met vele verschillende Rangers en de traditionele slechterik van de serie, kan je ook kiezen om als groep bij je volgende verkleedfeest de boel op stelten te zetten!

Andere Superhelden Kostuums

Voel je je vandaag geen Batman, Supergirl of Mighty Morphin Power Ranger? Dan zijn er vele andere leuke superhelden kostuums die je bij ons kan kopen. Van She-Ra of Spiderman tot Captain America of Wolverine. Zowel voor volwassenen als voor de jongsten onder ons vindt je gegarandeerd de mooiste superhelden verkleedkleding.