opc_loader

Wensenlijst

Sport kostuums

Ga verkleed in jouw favoriete spotoutfit en verander het carnaval in hét sportevenement van het jaar. Of je nu als cheerleader je favoriete American footballspeler komt aanmoedigen, als golfer een balletje komt slaan of zelf in de ring gaat staan om als bokser wat tegenstanders uit te dagen, we vinden het allemaal een medaille waard. Je training start in ieder geval al goed met een voordelig sport verkleedkostuum uit onze webshop.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Koop bij bol.com

Sportief verkleed

Ben jij zo’n sportief type die zelfs op het carnaval gewoon door blijft trainen? Dan heb je vast wel een mooie sportoutfit in de kast hangen. Maar is op de bank hangen jouw favoriete bezigheid dan hebben we voldoende kostuums om je te laten kennismaken met jouw sportieve ik! Met onze verkleedkleding doe je straks niet onder voor andere sporters en kan je zonder op te vallen gewoon een wedstrijdje meedraaien.

Kies je sport

Wil je dat flink wat ogen op jou gericht zijn tijdens het carnaval, dan ga je natuurlijk als stoere boksheld naar het feest. En als dame hoef je waarschijnlijk niet eens te trainen want als je de fever bokskostuums draagt, liggen je tegenstanders zo knock out. Houd je liever van snelheid en motoren, dan kies je als dame natuurlijk voor een sexy coureurs catsuit waarmee het vast niet moeilijk zal zijn aan kop te gaan van de formule 1. Is aanmoedigen meer jouw ding, kies dan voor een van de Racer Girl Kostuums waarin je als een ware pitspoes de racebaan op kunt.

Fans, fans, fans......en cheerleaders!

Als een bekende sporter heb je natuurlijk ook een hele schare fans, daar doe je het allemaal voor. En als je het een beetje slim aanpakt, ga je als coole American footballplayer verkleed naar het feest, en neem je gewoon eigen vrolijke cheerleaders mee. Laat ze in hun mooie pakjes, maar juichen, joelen en yellen, dan zijn alle ogen op hun gericht, en kan jij er gewoon een relaxed feestje van maken.

Van klassieke tot horror sportfreaks

Ook om een beetje sjiek te netwerken op het carnaval is een sportoutfit zo gek nog niet. Kies dan gewoon een mooi klassiek golfkostuum. Want je weet, de beste deals worden gesloten door een balletje te slaan op the green. Ben je meer een fan van Highschool Horror of is het jouw sportieve uitdaging om zo veel mogelijk tegenspelers schrik aan te jagen? Kijk dan vooral nog even bij de zombie en horroroutfits voor sportfreaks.
 

Tags: Sport, scheidsrechter, football, sportief kostuum, feestkleding, carnaval, themakleding, verkleedkleding