opc_loader

Wensenlijst

Heiligen en Zondaars - Saints and Sinners

Het is tijd om te biechten en het carnaval is daar een prima plek voor. Voor al je geestelijke ondersteuning heeft Party Pakjes de religieuze kostuums al klaar hangen; van traditionele monnikspijen tot sexy nonnenhabijten en indrukwekkende priesterpakken. In onze webwinkel vind je alles voor iedereen die braaf én niet zo braaf is geweest... want ook iedereen die geen heilig boontje is past prima in deze kostuums.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Koop bij bol.com

Priester of Pastoor kostuums

Heb je een luisterend oor, een beetje mensenkennis en flink wat geduld? Ga dan verkleed als priester of pastoor naar het carnaval en je zal zien dat de feestgangers na hun vertier en vermaak hun zonden wel aan je willen opbiechten. Aan jou de heilige taak om ze allemaal weer op het rechte pad te brengen en te houden. Of ben je zelf ook niet zo’n heilig boontje en heb je ook wel zin een drankje en een goed gesprek met de zusters of leken op het feestje? Nog op zoek naar een priester met een erg duister randje, kijk dan ook even bij de zombie priester kostuums.

Nonnen habijten en spannende zusterpakjes

Altijd al nieuwsgierig hoe het zou zijn om een Non te zijn? Pak dan nu je kans. In een van onze habijten ben je zo tot het geloof bekeerd en kan je meteen intreden bij het naburige klooster. Ga je voor het kostuum van een strenge Moeder-Overste of kies je voor de habijt van een jonge novice die net pas bekeerd is? Waarschijnlijk ga je eerst nog even naar een gezellig partijtje voor je alle wereldlijke genoegens vaarwel zegt. Is het jouw missie om tijdens feestje zo veel feestgangers te bekeren tot jouw geloof? Dan kan je dat ook aanpakken door een wat minder verhullend sexy fever nonnenpakje aan te trekken of je outfit subtiel te combineren met een spannend pakje dat je onder je lange habijt draagt. Ga je liever niet zo zachtaardig te werk, dan kan je altijd een zombie sisteroutfit aantrekken, voor een zuster in een horrorlook.

Monniken verkleedkleding

Ook zo moe van al het monnikenwerk van de afgelopen weken? Dan is het echt tijd voor een feestje! Pak je eigen gestookte abdijbier, verlaat het klooster, bestel een pij in onze webwinkel en ga verkleed als monnik of vrolijke pater naar het carnaval. Je hoeft je hoofd gelukkig niet kaal te scheren want je kunt gewoon de capuchon over je hoofd doen. En feesten dat doe je natuurlijk niet alleen. Verzamel al je vrienden, geef ze ook een pij en ga gezellig als een groep broeders op pad. Dat wordt ongetwijfeld een vrolijk drinkgelag.