opc_loader

Wensenlijst

Robin Hood kostuums en jurken

Maak een oude legende werkelijkheid door je te verkleden als de Middeleeuwse held Robin Hood. Samen je trouwe metgezellen Friar Tuck, Little John en je geliefde Lady Marion ga je het alle rijkaards op een feestje nog knap lastig maken. Ga je voor de sympathieke vrijbuiter of wil je als de geheimzinnige struikrover naar het feest of carnaval? Wat je ook kiest, al je Robin Hood verkleedkleding is voordelig en snel te bestellen via onze webwinkel.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bekijk op bol.com

Robin Hood verkleedkleding

Moedig, nobel en altijd wel bereid om de strijd aan te gaan met kwade koningen en ridders om de armen te helpen, dat is Robin Hood ten voeten uit. En of je nu kiest voor een stoer heren struikroverpak, een luchtig Robin jurkje voor dames of je bent op zoek naar Robin Hood kleding voor kinderen, in onze Robin Hood verkleedkleding lijkt het net alsof uit de dichte bossen van Sherwood bent gelopen waar je je lange tijd hebt schuil gehouden.

Pakken naar Middeleeuws model

Alle Robin Hood pakken en jurken in onze collectie lijken op middeleeuwse kleding en bestaan vaak uit een bruine of groene tuniek, vaak met capuchon, met een bijpassende broek of jurk en een riem met riemtas. Robin gaat natuurlijk niet op pad zonder zijn punthoed en neemt uiteraard altijd zijn pijl en boog mee voor als hij een appeltje met iemand te schillen heeft. Wil je onherkenbaar zijn en heb je nog wat extra camouflage nodig? Kijk dan voor mosgroene make-up en pruiken, snorren en baarden bij onze accessoires. Ook de Sheriff of Nottingham is natuurlijk op het feest om vrijbuiter Robin de pas af te snijden en ook hij vindt zijn pak in onze collectie.

Verkleed als de bende van Robin Hood

Ga je met een hele groep naar het feest of carnaval en wil je graag als een van de trouwe compagnons van Robin Hood verkleed, dan zijn er verschillende monnikspijen voor Father Tuck en kan je voor Little John een outfit uit de collectie Middeleeuwse kostuums kiezen. Voor alle vrouwelijke Robins die de jacht niet aan mannen willen overlaten hebben we verschillende stoere Robinjurkjes met mooie vrouwelijke details. En wil je liever als Lady Marion aan de arm van jouw stoere Robin Hood op het feestje verschijnen, kies dan voor een echte Maid Marion-jurk of een van de andere mooie Middeleeuwse feestjurken.