opc_loader

Wensenlijst

Politie en Boeven kostuums

Good cop, bad cop of ga je als echte zware jongen of dame naar het carnaval? Met een sexy politiejurkje of traditioneel zwart-wit boeven kostuum lijk je zo te zijn ontsnapt uit een spannende politieserie, Alcatraz movie of hilarische Police Academy komedie. En natuurlijk vind je al deze leuke pakjes ook nog voordelig in onze webshop.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Koop bij bol.com

Fantasie Politiepakjes

Onze politie- en boevenpakjes geven flink wat ruimte aan je fantasie. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je tijdens het carnaval aangezien wordt als een echte agent. Daarom zijn de politiepakjes en SWATpakjes in onze collectie losjes geïnspireerd op bekende politiefilms en hebben de meeste een flinke sexy snit die je niet in het gewone politiecorps zal aantreffen. Hoewel ze je misschien zo wel met open armen zullen ontvangen. Leuk voor verleidingsacties op een feestje en bekeuringen met een knipoog.

Sexy politiepakjes voor dames

Zwarte uniformen met politiepenningen, donkere petten, dito zonnebrillen en rokken tot ver boven de knie. Gekleed als sexy politieagente in een van onze stoere politie feestpakjes maak je zeker indruk op een feestje, en laat iedereen zich vrijwillig door jou in de boeien slaan. Of je nu kiest voor een pakje om als nieuwe rekruut aan de politieacademie je opleiding te doen, een strak bobby politiejurkje aantrekt om bekeuringen uit te delen, of een FBI catsuit zoekt om in stijl arrestaties te verrichten, ze zullen je politiecarrière zo´n boost geven dat je in no-time bevorderd ben tot hoofd van het politiecorps.

Verleidelijke Spies & Swat Kostuums

Houd jij het liefst van flink wat actie op het carnaval of themafeest? En zie jij jezelf misschien liever als lid van de special forces lastige arrestaties uitvoeren? Kies dan voor een heus SWATkostuum. En dames die die vooral graag met hun looks de aanval inzetten, kunnen kiezen uit verschillende sexy SWAT pakjes en combineren deze uiteraard met een setje verleidelijke hakken. Houd jij je missie liever geheim, of ben je er op uit om flink wat spionagewerk te verrichten, kies dan voor het undercover werk en ga als sexy Spy verkleed.

Het klassieke boevenpak

Wat was het ook al weer? 176-671, 176-167 of 176-761? Als boef in klassiek streepjespak heb je geen naam meer maar ben je gewoon een nummer geworden, net als de beroemde zware jongens. Het carnavalsfeest is voor jou natuurlijk één lange straf en je verdoet je tijd dan ook meestal met streepjes zetten op de muur. Of je houdt je buiten, net als de beroemde Dalton broers, bezig met het doorklieven van stenen met een houweel. En welk boevenpak ook het beste bij je past, je doktert in de tussentijd vast een uiterst slim ontsnappingsplan uit, om snel de benen te nemen.

Tags: SWAT, politiek, boeven, carnaval, carnavalskleding, themakleding, verkleedkleding