opc_loader

Wensenlijst

Piratenkostuums voor landrotten en zeeschuimers

Pak je zwaard en hijs de zeilen! Piraten zetten altijd wel koers uit naar een gezellig feest of het carnaval, als er maar een flinke buit te halen valt. En daar hoort natuurlijk een mooi piratenkostuum bij. Of je nu verkleed wilt gaan als de vrijbuiter Jack Sparrow, meer ziet in het klassieke kostuum van Kapitein Haak, of als carnavalskleding een stoer piratenjurkje zoekt, in onze Party Pakjes collectie kan je jouw favoriete piratenpak voor een scherpe prijs bestellen en buit maken.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Koop bij bol.com

Verkleedkleding voor alle soorten piraten

In onze piraten verkleedkleding voel je jezelf meteen heer en meester over je schip en draai je je hand er niet voor om om je slachtoffers over de kling te jagen met je zwaard. Maar welke piraat past het beste bij jou? Ga je voor een klassieke piratenlook en kies je voor een stijlvol commandantenkostuum met manchetten, gouden knopen en biezen? Ben je meer een charmante vrijbuiter die de zeven zeeën gaat veroveren in een boekanierspak of kruip je toch liever in de huid van een ouderwetse, rovende en plunderende piraat en wil je verkleed zoals in de film Pirates of the Caribbean? Voor alle soorten piraten hebben we een passende look.

Vrouwelijke piratenjurkjes

Onverschrokken dames die ook graag aan het roer van het piratenschip willen staan maken natuurlijk helemaal indruk met een van onze geweldige piratenjurken. Met authentieke strepen, glimmende knopen, klokkende rokken met kant en ruches zijn ze echt onweerstaanbaar voor alle zeelui. En natuurlijk zitten er in de collectie ook nog wat gedurfdere sexy piratenoutfits, zoals de fever collectie.

Horror en gothic zeeroverkostuums

Zijn deze zeerovers jou te braaf en mag een piratenpak van jou wat horror gebruiken, kijk dan bij de zombie piratenpakken en ghost piratencollectie. Deze piraten lijken met hun aan flarden gescheurde kleding, transprante looks en holle ogen zo van het gezonken spookschip te zijn gestapt. Je bent meteen totaal onherkenbaar en je zal iedereen op het feest flink wat schrik aanjagen, dus ze zijn ook perfect voor Halloween!

Kinder piraten verkleedkleding

Voor alle jonge scheepsmaatjes en schatzoekers die graag de piratenvlag hijsen hebben we ook mooie kinder zeeroverkostuums. Van handige jumpsuits in piratenstijl voor een snelle verkleedpartij tot klassieke piratenjurkjes voor stoere meiden dier wel in zijn voor wat avontuur. Deze kostuums zijn ook perfect voor schoolfeestjes, carnaval, toneel en musical.

Onvervalste piratenaccessoires

Je maakt je look natuurlijk helemaal compleet met de juiste zeeroveraccessoires zoals piraten snorren, baarden, woeste pruiken, zwarte tanden, stoere piratenlaarzen, oorringen, tatoeages, de authentieke piratenhoed en ooglapje. Maar een echte zeerover vaart natuurlijk niet uit zonder zijn trouwe papegaai en houdt zijn vlijmscherpe zwaard en klassieke pistool altijd bij de hand om te gaan enteren.
 

Je kunt ons ook vinden op twitter!

Tags: Piraten, piratenkleding, pirates of the carribean, themakleding, verkleedkleding, carnavalskleding, kopen, piraat, kapitein, sexy piraat,