opc_loader

Wensenlijst

Piloot & Stewardess

Boarding, please! Stap aan boord op een van de vluchten van Party Pakjes naar het carnaval en wij zorgen dat je kostuums in orde zijn. Of je nu gezagvoerder van een Boeing wilt zijn, stoere F-16 straaljagerpiloot of sexy stewardess, je kan flink wat airmiles bij elkaar vliegen in de voordelige feestkleding in onze webshop. Ready for take off?

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Koop bij bol.com

Pilotenkostuums luchtvaart

Altijd al gedroomd van een carrière in de luchtvaart? Dit is nu je kans! In een van onze stoere pilotenkostuums met piloten pet heb jij meteen alle controle over je vliegtuig. Wie wil nu niet als gezagvoerder een beetje taxiën over de startbaan, je Boeing 747 het luchtruim insturen naar bestemmingen aan de andere kant van de wereld, en na een lange vlucht je kist met een indrukwekkende manoeuvre op de landingsbaan parkeren? En je hebt natuurlijk aan aandacht niet te kort, want alle stewardessen willen na aankomst met jou wel een drankje drinken. Onze pilotenpakken en Pan Am pakken hebben we voor heren, stoere jonge knullen en meiden, en natuurlijk kordate dames die het liefst zelf bepalen waar de vlucht naar toe gaat.

Stewardessen pakjes

Waarom reizen we zo graag met het vliegtuig? Omdat we het heerlijk vinden om in de watten gelegd te worden door de stewardessen! Nog een drankje en een hapje? Wilt u een kussentje? Is alles naar wens? De dames in het luchtruim weten wel hoe je het iedereen naar de zin kan maken. Verkleed als stewardess zal je dan ook welkom zijn op ieder feestje of het carnaval. En neem vooral je hele crew mee, want dan wordt het echt gezellig. Van gewone hostessen pakjes tot luchtige sexy stewardessenkostuums voor op de vluchten naar tropische bestemmingen, we hebben het allemaal in onze collectie. En we hebben ook stewardessenkostuums in kindermaten en plus size maten. Kijk ook even voor bijpassende make-up en pumps in onze accessoire collectie zodat je straks helemaal klaarstaat om iedereen een fijne vlucht te bezorgen.

Aviator piloten verkleedkleding

Zit je liever in de cockpit van een F-16 straaljager dan dat het gezag voert over een Boeing 747? Ga dan voor het carnaval verkleed in een van de Aviator pilotenkostuums zoals Tom Cruise die in de blockbuster Top Gun droeg. Met een helm erbij kun je zo als stoere Maverick het luchtruim onveilig maken. En ben je klaar met je gevaarlijke missie, maar wil je wel je looks behouden, dan hebben we ook zijn Top Gun Bomber Jas klaar hangen, met natuurlijk bijbehorende pilotenzonnebril. En ook dames die graag zelf het commando voeren maken flink indruk met een van de sexy Aviator catsuits of Top Gun jurkjes. Ben je meer van de oude stempel? We hebben ook vliegeniersjassen en vliegenierspetten in retro 40's stijl voor je ingevlogen.

 

Tags: Piloot, stewardess, carnaval, carnavalskleding, Pan Am, vliegveld, feestkleding, themakleding, verkleedkleding