opc_loader

Wensenlijst

Overige Beroepen

Ben je een beetje uitgekeken op je saaie kantoorbaantje en denk je voor het carnaval of themafeest aan een carrièremove? Kijk dan tussen onze kostuums voor een nieuwe uitdaging! Atijd al brandweerman of bouwvakker willen zijn maar is het er nooit van gekomen? Of zou je graag eens willen weten hoe het voelt om een dubieus of uitdagend beroep te hebben? We reiken geen passende diploma’s uit maar wel mooie beroepen verkleedkostuums zodat je je nieuwe job gewoon tijdens een feestje kunt uitproberen.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Koop bij bol.com

Stoere beroepen

Wil je een beetje stoer voor de dag komen op een feestje, dan kies je voor een beroep waar iedereen toch wel een beetje naar op kijkt. Dan zit je met een brandweerman kostuum, helm en brandweeraccessoires altijd goed, en sta je op ieder feestje helemaal paraat om flink wat opgelaaide brandjes te gaan blussen. Dames zijn natuurlijk ook erg welkom in het brandweerkorps en kunnen een mooi sexy brandweerpakje uitkiezen. Alleen zullen deze mooie nauwsluitende catsuits en jurkjes eerder meer vuurtjes aanwakkeren dan doven.....

Ruimtevaarders kostuums

Zie jij een feestje meer als korte tussenstop voordat je naar Cape Canaveral vertrekt om de space shuttle te nemen naar de sterren? Verkleed je dan als ruimtevaarder in een astronautenpak. We hebben verkleedkleding voor de hele crew dus niets kan jullie nog tegenhouden om op missie te gaan naar Mars of onbekende sterrenstelsels te verkennen. Houd je wel van wat extra spektakel, hijs je dan in een glimmend spaceman pak. Nog even oefenen op de moonwalk en je lijkt zo weggelopen uit een echte retro syfy serie als Lost in Space of Doctor Who.

Sexy beroepen

Is het carnaval voor jou de plek om je fantasie flink te laten gaan? Dan kijken dames vooral even bij de verschillende sexy dienstmeisjes pakjes waarmee ze als French Maid prima kunnen solliciteren voor hulp in de huishouding, verleidelijke mantelpakjes om als secretaresse aan de slag te gaan, of weinig verhullende outfits om als dictator de macht te grijpen. En als man ben je vast wel eens nieuwsgierig hoe het voelt om een pooier te zijn. Probeer het gewoon een keertje met de ‘authentieke’ pimpoutfits met flink wat glimstof en luipaardprints, en ga gezellig met je vriendinnen op stap.

Meer beroepenkostuums

Meer beroepenkostuums vind je bij onze aparte categorieën, zoals het leger, de zeevaart, gangsters, dokters, vliegpersoneel en politie. Ook kinderen kunnen alles voor hun droombaan vinden in de aparte kindercategorie. Wil je je beroep een beetje geloofwaardig neerzetten, maak dan je feestkleding helemaal compleet met mooie accessoires zoals pruiken, make-up, handschoenen en schoenen.
 

Tags: Beroepen, pimp, pooier, astronaut, werk, verkleedkleding, carnaval, themakleding, feestkleding