opc_loader

Wensenlijst

Kapiteins, Matrozen en andere Zeelieden

Kom mee aan boord van de SS PartyPakjes en vaar mee naar het carnaval. Of je nu verkleed als onverschrokken Kapitein of Marineofficier aan het roer wilt staan of als stoere Matroos of bevallig Sailormeisje de zeilen gaat hijsen, met deze voordelig geprijsde navy kostuums uit onze webwinkel verandert elk feestje in een gezellig vaartochtje. Alle hens aan dek en volle kracht vooruit!

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Koop bij bol.com

Kapitein kostuums

De beste stuurlui staan aan wal, zeggen ze, daarom is het carnaval hét moment om je zeemanskunsten eindelijk te laten zien. Dus ga je als kapitein verkleed en ben je heer en meester over je eigen schip. En natuurlijk wil je er wel indrukwekkend uitzien, met flink wat strepen op je mouw, zodat iedereen er wel vertrouwen in heeft dat het schip bij jou in goede handen is. Kies je voor het kostuum van een stoere kapitein op een marineschip of ben jij meer het type dat tropische wateren bevaart op een cruiseschip, zoals de LoveBoat? We hebben niet alleen kapitein kostuums voor heren, ook dames die graag aan het roer willen staan vinden hier hun pakje. Welke je ook kiest, het voordeel van kapitein of marineofficier zijn is dat je zelf je crew mag uitzoeken om je te assisteren in de stuurhut. En als deze matrozen zich hebben gestoken in de pakjes uit onze webwinkel, is dat vast geen moeilijke taak.

Matrozenpakken, Matrozenjurkjes en andere zeelieden

Verkleed je als opvarende in een navy kostuum van Party Pakjes en het wordt gegarandeerd een behouden vaart richting het themafeest of carnaval. Maar ze zijn ook leuk om aan te trekken bij een themafeest of een uitje naar Sail. Je vindt bij ons de traditionele blauw-witte matrozenpakken waarmee je prima op elk schip kunt aanmonsteren, maar ook stoere Franse matrozen kostuums voor heren die net even wat stijlvoller het dek willen zwabberen of het want in willen klimmen. Voor dames hebben we een grote keuze aan stijlvolle sailor pakjes en matrozenjurkjes waarmee je het middelpunt wordt van ieder feestje. Gecombineerd met rode, witte of blauwe kousen met navy accenten en mooie, hoge pumps maak je zoveel indruk dat iedereen wel een boottocht met je wil maken. Ben je meer fan van de nostalgische navy look? Dan hebben we ook sailor pakjes in de fifties retro stijl voor je.

Kinder marine pakjes en accesoires

Voor alle jongens en meiden die ook graag aan boord gaan hebben we ook verschillende matrozenpakken, kapitein kostuums en matrozenjurkjes in kindermaten bij de beroepenkostuums. Zo kan je met de hele familie in stijl naar het themafeest of carnaval, maar de pakjes zijn ook perfect voor een toneelvoorstelling op school. Ben je nog op zoek naar leuke navy accessoires om je look helemaal af te maken, kijk dan even bij de pruiken voor een set mooie lokken en bij onze accessoires voor witte handschoentjes en indrukwekkende hakken die bij je navy jurkje passen. Heren kunnen hun pak compleet maken met een stoere zonnebril en eventueel een mooie (retro) snor, baard of pruik. En mocht hun pet zijn afgewaaid gedurende de reis, een nieuwe matrozenpet vinden ze hier.


Tags: matroos, matrozen, zeelieden, ship, ahoy, zee, carnaval, kapitein, captain, kleding, carnaval, kostuum, kostuums, verkleedkleding, navy, themakleding, feestkleding, carnavalskleding