opc_loader

Wensenlijst

Koningsdagkleding en Hollandse kleding

Hollandser kan het bijna niet met deze kostuums waar rood, wit, blauw en oranje de boventoon voeren. Zoek je een mooi verkleedpak voor Koningsdag? Wil je een oranje kostuum om een beetje op te vallen in het WK supportersvak? Of verkleed jij je graag als Hollands Kaasmeisje voor het carnaval of themafeest? Van Koninklijke oranje capes tot complete kostuums in onze nationale driekleur, in onze webwinkel vind je alles voor een geslaagde Hollandse party.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Koop bij bol.com

Hollandse jurkjes en klederdracht

Wil je als echte Hollandse meid naar het feestje, dan kies je voor een van de vrolijke Hollandse jurken in dirndl model. Compleet met schortje en Delftsblauwe motieven kan je daarmee ook prima een Oktoberfest in Hollandse sferen brengen. Natuurlijk hebben we ook mooie oranje jurkjes in de collectie. En wil jij je graag verkleden als traditioneel Hollands kaasmeisje, dan ga je uiteraard voor het traditionele Volendamse kostuum, compleet met mutsje. Ook leuk bij toeristische attracties en promotieactiviteiten!.

Oranje en rood-wit-blauw pakken

Voor heren hebben we ook traditionele klederdracht en vrolijke Delftsblauwe hosen, maar ga je liever strak in pak naar een feestje? Kies dan voor een mooi kostuum in Hollandse sferen. Zo hebben we verschillende colberts, slipjassen en complete tweedelige pakken waar de driekleur in is verwerkt. Houd je graag van makkelijk, kies dan voor een oranje gilet of jasje dat je snel met andere kleding kunt combineren. En wil je graag eens in de huid kruipen van onze koning, kies dan voor een Koninklijke cape, met bijpassende pruik en kroon. Of doe je Hollandse verkleedpartij helemaal grondig en kies voor een oranje morphsuit.

Hollandse en oranje accessoires

Je oranje outfit is natuurlijk niet compleet zonder oranje accessoires. Je kunt je fantasie er flink op los laten. Dus dos jezelf helemaal uit met rood-wit-blauwe make-up, oranje haar, pruiken, lip tattoo’s, lenzen, brillen en vrolijke bootcovers. Dames kunnen voor bij hun jurkje ook nog even kijken naar een mooie set kousen en hakken, want ook op een Hollands feestje mag je best gezien worden.
 

Volg ons ook op Twitter en like ons op Facebook voor inspiratie en winacties!

Tags: Nederland, koningsdag, koninginnedag, hollands, oud hollands, delfts blauw, carnaval, verkleedkleding, carnavalskleding