opc_loader

Wensenlijst

Oermens en holbewoner kostuums

Maak een reis ver terug in de tijd en ga verkleed als holbewoner. De prehistorie komt tot leven wanneer jij verschijnt in originele Flintstones verkleedkleding. Of maak een keus uit de vele andere holbewoner kostuums. Ga voor een stoer kostuum of verleid anderen als sexy holbewoonster.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Koop bij bol.com

Van kannibaal tot de Flintstones

Het lijkt alsof er een kannibaal binnen stapt, wie zal er nu in de grote kookpot belanden? Kannibaal of holbewoner, wie ziet het verschil? En is dat niet Fred Flintstone? Wilma! Ja, daar zien we Wilma Flintstone ook. De prehistorie herleeft weer met de holbewoner kostuums. Wie kent de Flintstones niet? Dit is een van de meest succesvolle tekenfilms aller tijden. Tussen 1960 en 1966 draaide deze tekenfilmserie, maar nog steeds is het enorm populair. Alles speelt zich af in het stenen tijdperk. Dit is een periode uit de prehistorie waar mensen stenen werktuigen gebruikten. De kleding van de Flintstones bestond uit lappen stof van dierenvel. De kostuums van Party Pakjes zien er net zo uit als de originele Flintstones kleding.
 

Laat de prehistorie herleven

De holbewoner verkleedkleding of de oermens carnavalskleding trekt zeker de aandacht op feestjes, jungleparty's en tijdens de carnaval. Omdat prehistorische kleding niet veel stof bevat kun je voordelig een holbewoner kostuum kopen. Kies ervoor om als bekende holbewoner te gaan , de Flintstones, of als onbekende holbewoner of oermens. Zo lijk je een echte grotbewoner. Leef je in als caveman of cavewoman. Caveman was een komische speelfilm uit 1981 waarin een groep holbewoners uit de prehistorische tijd gevolg werd. Ze leren rechtop lopen en vuur te maken.
 

Prehistorische producten

Ga samen met je partner of vriendenclubje verkleed als deze oermensen. Vergeet niet de holbewonerknots bij te bestellen. Deze is onmisbaar en houdt prehistorische dieren als de wolharige mammoet en het reuzenhert op afstand. Maak het geheel af met een echte holbewoner pruik of Cavegirl pruik. Populair is de voodooketting die gemaakt is van botten. Deze past perfect bij de oermens carnavalskleding. Maak het nog creatiever door een bot van 40 cm lengte bij te bestellen. Steek hem door je haar of hang hem om je nek. Prehistorie, here we come.