opc_loader

Wensenlijst

Frozen kostuums

Welk meisje (of dame) wil dat nu niet, verkleed als Anna of Elsa van de Disney film Frozen naar het Carnaval? En het is natuurlijk niet alleen om het ontroerende verhaal dat je deze sneeuw- en ijsprinsessen wilt zijn, de Frozen jurken die ze dragen zijn natuurlijk ook betoverend. Bestel ze voor een zacht prijsje in onze webshop en laat je samen met de sneeuwvlokken meevoeren naar het magische koninkrijk Arendelle voor een romantisch sneeuwavontuur.

Elsa en Anna jurken

De jurken die de hoofdrolspeelsters uit Frozen dragen zijn echte sprookjesjurken. En of het nu gaat om de baljurken die de koninklijke zussen dragen op het kroningsfeest, de bekende Anna jurk met roze cape waarin Anna op avontuur gaat om haar zus te zoeken, of de magische ijskristaljurk waarin Elsa haar eigen ijspaleis tovert, ze zijn allemaal even prachtig. De glanzende blauwe, zachtgroene en roze stoffen met veel tule en glitterkristallen geven je meteen een betoverende look en door de fijn bewerkte lijfjes hebben de jurkjes een mooie pasvorm. De jurken zijn in verschillende modellen, van korte, vrolijke Anna jurkjes voor meiden tot lange Elsa jurken met sluier voor volwassen dames. Zo kun jij je helemaal inleven om het Frozen avontuur op Carnaval na te spelen.

Andere Frozen figuren en Frozen pruiken

Het Frozen sprookje is natuurlijk niet compleet zonder de belangrijkste hoofdrolspeler Olaf de sneeuwman, dus voor hem hebben we ook een passend pak. Wil je liever als Sven het rendier gaan, dan kan je ook een rendierkostuum vinden bij onze dierenpakken. Ben je zo’n grote Frozen fan dat je ook graag het haar van Elsa of Anna wilt dragen en bezit je zelf niet van die prachtige vlechten? Dan hebben we speciale Frozen pruiken die je meteen een prinsessenlook geven. Ook vind je in de collectie nog allerlei prinsessenaccessoires, zoals tiara’s en toverstafjes, die je prima mee kunt nemen naar het prinsessenbal. En je weet….. Elsa verborg haar magische ijskrachten in haar handschoen, dus die kan je ook vinden bij de accessoires.