opc_loader

Wensenlijst

Film & tv karakter kostuums

Wil je eigenlijk je favoriete TVserie of film niet onderbreken omdat je naar het carnaval gaat? Neem het dan gewoon mee en kruip met de kostuums uit onze webshop in de huid van je favoriete personage. Verzamel al je vrienden voor de Power Rangers, ga voor een nostalgisch avondje Top Gun of Baywatch, of speel je eigen illustere rol in een horrorklassieker, zoals Saw.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bekijk op bol.com

Filmhelden en idolen

Laat iedereen op het carnaval zien van wie jij fan bent en verkleed je als je favoriete TV karakter of filmheld. Van alle Flintstones tot de Top Gun cast en de hele Adams Family, we hebben de kostuums, accessoires en pruiken van jouw idolen allemaal voor je bijelkaar gezocht. En voor wie meer fan is van de alternatieve series of zich meer thuis voelt in het horrorgenre, je komt hier ook de meer beruchte culthelden tegen zoals Beatrix Kiddo van Kill Bill en Pinhead van Hellraiser.

Kinderserie en Kinderfilm kostuums

Wat is er leuker dan verkleed te gaan als de helden uit jouw favoriete kinderserie. Wie wil nu niet een keer als Koekiemonster of  Pino van Sesamstraat op het carnaval rondlopen? Onze Sesamstraat verkleedpakken zijn zo knuffelig, dat geen kind (en volwassene) ze meer uit wil doen. Natuurlijk hebben we ook alle personages uit het Shrek verhaal, de Smurfen en kan je als Willy Wonka directeur van je eigen Chocoladefabriek spelen. En ben je op zoek naar bekende Disney prinsessen kostuums, kijk dan even bij de aparte categorie Frozen en Sprookjes.

Striphelden, Comics en Superhelden pakken

Alsof ze zo uit de strip zijn weggelopen: jouw lievelingsstrip- en comichelden lijken net echt. We hebben al je retro helden in huis zoals de Thunderbirds, Woody Woodpecker, The Flintstones en Masters of the Universe. Deze kostuums zijn niet alleen leuk voor carnaval maar ook perfect voor promotieacties. Kruip je liever in de huid van een superheld, kijk dan ook even bij de Morphsuits van superhelden als Spiderman, Powerrangers en X-men’s Wolferine. Omdat je deze nauwsluitende pakken ook over je hoofd heen trekt ben je helemaal onherkenbaar en blijf je een mysterie voor de medefeestgangers. Gelukkig zitten deze soepele pakken lekker comfortabel en zijn ze ademend, dus kan je zonder moeite al je heldendaden uitvoeren.

Kostuums uit Films en TV series

Kies je favoriete TV held of filmpersonage uit onze collectie en reken er maar vast op dat je straks veel nieuwe fans zult krijgen. Haal de klassiekers uit de kast; verkleed je als stoere F-16 piloot Maverick uit TopGun, vermom je als geheimzinnige held Zorro, maak een remake van Grease met de outfit van Johnny, Sandy en the Pink Ladies, dans als Dirty Dancing’s Patrick Swayze samen met Baby de sterren van de hemel en zorg met je vrienden voor flink wat rescue manoeuvres door als hele Baywatch crew naar het feest te gaan.

Kostuums uit de Cult en Horroscene

Ben je meer een type voor een Cultfilm personage of is Horror meer jouw ding? Natuurlijk hebben we al jou favoriete beruchte helden ook bijeengezocht. Zo vind je hier de beroemde karakters uit The Addams Family, de hoofdrolspelers uit Kill Bill en Breaking Bad en kan je je vermommen als de legendarische horrorpersonages Jigsaw en Pighead uit Saw en Pinhead uit Hellraiser. Gegarandeerd een succes op het carnavalsfeest.

Bekende zangers en groepen

Niet zozeer beroemd van film, maar wel vaak te zien op TV en het witte doek; supersterren en supergroepen waar niemand om heen kan. Ga bijvoorbeeld als Elvis verkleed en laat alle dames door dit weerzien in zwijm vallen. Maar het carnaval wordt natuurlijk pas echt een feestje als je met je vrienden als discogroep The Village People gaat optreden. Nog wel even oefenen op Y.M.C.A.!