opc_loader

Wensenlijst

Egyptische, Griekse en Romeinse kostuums

Bijzondere mythen, brute veldslagen en spannende intriges. In de wereld van de oude Egyptenaren, Romeinen en Grieken was het allesbehalve saai. In de oudheid hadden ze voor alles wel een god, godin of held bedacht dus we hebben veel verschillende farao kostuums, toga’s, Griekse jurkjes en Romeinse soldatenpakken voor het carnaval uitgezocht. Ga mee op Odyssee en bestel je Cleopatra, Hercules of Julius Caesar pakjes snel in onze webwinkel.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bekijk op bol.com

Egyptische verkleedkleding

Ga je het liefst ver terug naar het rijk van de mysterieuze piramides? Stap dan in de magische wereld van de Oude Egyptenaren met de goudkleurige en rijk versierde Egyptische verkleedkleding uit onze collectie. Voel je er wat voor om als geheimzinnige god Anubis het dodenrijk te bewaken of regeer je liever als machtige Farao Toetanchamon over je onderdanen? Misschien laat je de Vloek van de Farao wel uitkomen en herrijs je straks als mummie uit je tombe om eindelijk wraak te nemen. Beroemde Egyptische dames vinden ook hun kostuums in de webshop, zoals de beeldschone Nefertiti, kattengodin Bastet en de verleidelijke Cleopatra die als Koningin van de Nijl natuurlijk op pad gaat om haar Ceasar te gaan veroveren op het feest.

Grieken en Romeinse goden kostuums

Togaparty in het vooruitzicht of graag als oude Griek naar het carnaval? Met onze Griekse verkleedkleding kan je zo als legendarische held je eigen mythe schrijven. De oude goden stonden er om bekend dat zij bepaalden wat er op aarde gebeurde maar ze hadden het zelf ook ontzettend druk met het uitspelen van allerlei intriges en vetes. Je hebt het er straks maar druk mee. Ga je in onze toga’s en gedrapeerde gewaden verkleed als oppergod Zeus dan heb je in ieder geval alles in de hand en als wijngod Dionysos word je vast enthousiast binnengelaten op ieder feestje. Maar houd je van meer actie, maak dan als god van de onderwereld Hades je opwachting, transformeer je tot woeste cycloop of pak als stoere Achilles je wapens om Troje te gaan veroveren.

Griekse Godinnen

Niet alleen de goden zagen er vroeger geweldig uit, ook de Griekse en Romeinse godinnen waren allemaal zo beeldschoon dat er flink om ze gevochten werd. Met onze godinnenkostuums doe jij natuurlijk niet onder voor deze dames. En of je nu een lange Griekse 1001nacht jurk kiest, of een kort sexy fever godinnenpakje, je ziet er straks net zo mooi uit als de verleidelijke godinnen Aphrodite, Pallas Athena, Persepone of natuurlijk Helena, die de mooiste van de wereld was maar ook de veroorzaakster van de Trojaanse oorlog. Is het moeilijk kiezen? Dan kan je ook gewoon als Griekse Muze naar een feestje gaan. En als je graag je medefeestgangers wat schrik wilt aanjagen, ga dan verkleed als godin Medusa, en ze verstenen waar je bij staat

Romeinse Soldaten Kostuums

Gewoon even zin om wat veldslagen te leveren? Verkleed je dan als stoere Romeinse centurion, hef je zwaard en trek flink ten strijde op het feest. In onze Romeinse soldatenkostuums, compleet met helm en borstkuras, maak je zo´n verpletterende indruk dat je met je legioen soldaten misschien de Galliërs toch nog kan overwinnen. Of verkleed je als stoere gladiator Spartacus en ga de strijd aan in de arena. Julius Ceaser himself zal dan beslissen; duim omhoog of duim omlaag. En is het toch wat bloederig afgelopen, kies dan een Zombie Romeins kostuum en blijf voor eeuwig ronddwalen op het carnaval, Halloween of horrorfeestje.

Egyptische, Griekse en Romeinse accessoires

Vol in de strijd raak je in de oudheid wel eens wat kwijt. Bij onze accessoires vind je gelukkig alles om je uitrusting weer helemaal compleet te maken, zoals leren sandalen, helmen, schilden en zwaarden. Egyptenaren en Grieken waren dol op kleur en maakten van hun uiterlijk dan ook een heel werk dus kijk zeker ook even bij de make-up en gouden sieraden om wat extra accenten aan te brengen. Ook vind je hier Egyptische pruiken voor Cleopatra en bijpassende krullen voor alle Griekse godinnen. En je kunt met de hele familie de oudheid in stappen want we hebben ook Romeinse, Griekse en Egyptische kostuums in kindermaten, ook geweldig leuk voor toneel.


Volg ons ook op Twitter en Facebook voor winacties, inspiratie en kijkjes achter de schermen!