opc_loader

Wensenlijst

Dokter- en Zusterkostuum

Is er ook een dokter of zuster in de zaal? Natuurlijk! Want jij hebt bij PartyPakjes een dokter kostuum uitgezocht en staat klaar voor ieder spoedgeval. Bijgestaan door een lieftallige sexy verpleegster krijg je de patiënt vast direct weer op de been. Ook chirurgenkostuums, zombie doktersjassen en horror zusterpakjes hebben we voor een scherpe prijs in de collectie dus we kunnen alle zorg met gerust hart aan je over laten.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Koop bij bol.com

Dokters en Chirurgen

Weet u heren, niets is zo aantrekkelijk als een man in doktersjas. Niet voor niets spelen dokters en artsen de hoofdrol in de populaire doktersromannetjes en zijn de vele ziekenhuisseries goed voor uren avondvullende televisie. Gelukkig hoef je voor het carnaval geen jarenlange studie te volgen of coschappen te lopen, je bestelt je chirurgenpak en dokterskostuum met bijbehorende stethoscoop gewoon in onze webshop. Je zult zien dat de dames op het feest in de wacht staan om bij jou op consult te mogen komen om te kijken wat hen scheelt. Aan jou te bepalen of het dan een doorverwijzinkje wordt of dat je een heel behandelplan gaat voorstellen. En ben je meer van de emotionele hulpverlening, dan kan je ook in Dr. Phil-pak naar het feest.

Sexy verpleegstersuniformen

Mag ik uw temperatuur even opmeten? Het kwik stijgt onmiddellijk zodra je verschijnt in sexy verpleegster pak op het carnaval of verkleedfeest. Ga je indruk maken op een van de dokters of breng je liever de patiënten het hoofd op hol? Combineer onze supervrouwelijke zuster pakjes met hoge hakken en sexy kousen, even de bloeddruk meten, een pilletje en een drankje, en zelfs de meest lastige patiënten zullen als was in je handen zijn. En heb je zin om iedereen een zinderende avond te bezorgen, zorg dan dat je met je vriendinnen als heel team sexy verplegend personeel naar het feestje gaat.

Horror zusterpakjes en zombie dokter kostuums

Geeft het ziekenhuis jou alleen maar inspiratie voor een goed horrorverhaal en wil jij het liefst naar het carnaval als de nachtmerrie van het ziekenhuis? Ga dan verkleed als zombie nurse,  bloody nurse of zombie doctor en je zult zien dat de meest bedlegerige patiënten toch opeens de weg naar de uitgang kunnen vinden. Een mislukte operatie? Een dolgedraaide psych? Laat je fantasie er maar op los. Deze bloederige pakjes maak je helemaal compleet bebloede kousen en enge Halloween make-up, en je zult zien dat je straks heer en meester bent over de verpleegafdeling. Ze doen het ook erg goed bij Halloween of een griezelfeest.

Traditionele Zuster verkleedkostuums

Ben je liever gewoon een verzorgend type, ga dan als normale zuster naar het verkleedfeest. We hebben ook traditionele verpleegster jurkjes, compleet met kapje en doktersaccessoires waarmee je iedereen op het feest bij kan staan als ze wat mankeren, bijvoorbeeld als ze een hapje of een drankje te veel op hebben. Ben je nog van de ouderwetse aanpak dan hebben we ook historische verpleegsterkostuums waarmee je met één blik de patiënten al stil krijgt. Ook voor jongens en meiden die voor een verkleedfeestje een beroep in de zorg wel zien zitten hebben we dokter, chirurgen en zuster verkleedpakjes in kleine maten.
 

Tags: Ziekenhuis, dokter, zuster, broeder, ambulance, sexy nurse, carnaval, carnavalskleding, themakleding, verkleedkleding