opc_loader

Wensenlijst

Cowboys en Indianen

Een Cowboyfeestje of Indianenpartijtje in het vooruitzicht? Wil je als je Buffalo Bill of Winnetou verkleed naar het carnaval? Voor zowel een rondje om de totempaal als een ritje op je westernpaard zit je met onze western verkleedkleding helemaal goed. Stoere sheriffpakken, coole kostuums voor onbevreesde revolverhelden, exotische indianenjurkjes, indrukkwekkende verentooien, frivole saloonrokken en horror western kostuums; je kan het allemaal voor een scherpe prijs bestellen in onze webwinkel.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Koop bij bol.com

Kostuums voor alle soorten cowboys

In onze western verkleedkleding is het stoffige wilde westen wel heel dichtbij. Met een stel authentieke chaps voor over je spijkerbroek, cowboyhoed, bandana, gilet met franje en cowboylaarzen lijkt het net alsof uit een spaghettiwestern bent gestapt. Of je nu als Lone Ranger het feest onveilig maakt, van plan bent als ruwe outlaw de trein te gaan beroven, de blits gaat maken als rodeoheld of Mexicaanse gaucho, of als coole sheriff de bandieten in de kraag gaat vatten, we hebben de juiste verkleedkostuums en accessoires om je western outfit helemaal compleet te maken. Ga je liever als een bewoner van een verlaten spookstadje? Ook ronddwalende zombie en spook comboys zullen zeker kunnen slagen met een outfit uit de Ghostcollectie.

Verkleedkleding voor cowgirls en saloongirls

Ook stoere dames die wel overweg kunnen met een revolver hebben een ruime keuze uit de verschillende cowgirlpakjes. Van stoere kostuums, zoals die van de beroemde scherpschutter Annie Oakley, tot vrolijke western- en rodeojurkjes met leren franjes en ruitjes. Vertoef jij liever op een gezellig feestje aan de bar dan op de prairie? Verkleed je dan als western burlesquegirl of saloongirl in een van onze verleidelijke westernjurkjes met veel zwart kant, ruches en veren en alle ogen zullen zeker op jou gericht zijn. 

Coole indianen verkleedkleding

Ben je toch meer het type zwijgzame indiaan, zoals Sitting Bull en Witte Veder? Met een onderkoelde blik en een passend indianenkostuum kan je verkleed als Sioux, Cherokee of Navajo flink wat indruk maken op een feestje of het carnaval. Met de grote verentooi, pijl en boog of tomahawk ben je als chief alle cowboys en cowgirls zo de baas en dat geld niet alleen voor heren want ook voor alle dames met wat warmbloedig temperament hebben we een grote keuze aan indianenjurkjes en pocahontas kostuums met flink wat pit.

Western accessoires

Tijdens hun wilde ritten en revolverduels verliezen indianen en cowboys vaak hun spullen dus voor alle losse westernaccessoires zoals je cowboyhoed, sporen of indianentooi kan je ook in onze webwinkel terecht. Geen authentieke cowboy zonder hangsnor en geen indiaan zonder woeste strepen en vlechten, dus ook bijpassende snorren, baarden, indianenpruik en schmink hebben we voor je in onze collectie. En voor alle kleine revolverhelden en meiden die zich als Pocahontas willen verkleden, hebben we een mooie selectie western en indianen kostuums voor kinderen, ook leuk voor toneel of een schoolfeestje!

Volg ons ook vooral op Twitter voor inspiratietips en winacties!

Tags: Wild West, Wilde Westen, Cowboys, Indianen, Sheriff, Indianentooi, Carnavalskleding, Feestkleding, Verkleedkleding, Sexy Kostuum, Poncho, Mexican, Mexicaans, Bandiet, Western,