opc_loader

Wensenlijst

Clown en circuskostuums

Hooggeëerd publiek! Carnaval is natuurlijk één groot feest, dus daar horen vrolijke kostuums bij. En van het circus met zijn clowns en artiesten verschijnt er wel bij iedereen, groot of klein, wel een flinke glimlach op de mond. Van traditionele clownspakken met clownsneuzen, tot verleidelijk harlekijnsjurkjes en leeuwentemmerspakken. Hoe je de piste ook in wilt gaan, we hebben alles voor een lachwekkende prijsje in de coulissen hangen.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Koop bij bol.com

Stalmeester kostuums

Als opperstalmeester zijn alle ogen op jou gericht want jij zorgt er voor dat de voorstelling één groot indrukwekkend feestje wordt. Of je nu de clowns gaat aankondigen of de leeuwentemmer in de ring roept, je moet er altijd op je best uit zien. Daarom hebben we de mooiste stalmeesterpakken die we konden vinden vast voor je geselecteerd. Zo zal je met het klassieke Circusdirectrice pak met hoge hoed ook prima in een variété voorstelling bij het theater kunnen staan. Maar is het jouw doel om het publiek flink te verleiden, kies dan voor een sexy ringmaster kostuum of nauwsluitende catsuit met knopen en epauletten.

Clownspakken

De sterren van het circus zijn altijd de clowns. En of je nu de lach al aan je broek hebt hangen of nog even moet oefenen op een ludieke act of je jongleerkunsten, als je verkleed gaat in onze clownskostuums met clownsaccessoires zal iedereen je vanzelf grappig gaan vinden. Ga je als Bassie, Pipo de Clown, nar, harlekijn of melancholieke pierrot? Ben je liever een meisjesclown of wil je als kind verkleed als clowntje? Kies er een mooie clownspruik bij, schmink je gezicht, doe een paar grote schoenen aan en je bent helemaal klaar voor je optreden.

Leeuwentemmers, Trapeze- en andere artiesten

Dames kunnen voor hun circusoptreden kostuums uitzoeken die hun voorstelling net even wat meer pit geven. Wil je wel in de clown sfeer blijven, maar liever niet zo’n clownspak aan? Dan hebben we verschillende fever harlekijn en clownspakken waarmee je straks flink wat publiek zal trekken. Ben je meer een onverschrokken meid, dan kies je natuurlijk voor een sexy leeuwentemmer pak, waarmee je waarschijnlijk niet alleen wilde dieren een kunstje laat doen. En ben jij echt een zwijgzaam type op een feestje, dan is een mime-pak een uitkomst!
 

Tags: Clowns, circus, kostuums, themakleding, feestkleding, carnaval