opc_loader

Wensenlijst

ARTIKELEN
Filters
€ 18
€ 85
FEESTGELEGENHEID
GESLACHT
KLEUR
MAAT
SEXY
THEMA
Voorraad
  KLANTENSERVICE

  Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

  De beste plek om je te verkleden

  Zoek je Carnavalskleding, ga je naar het Oktoberfest of wil je een onuitwisbare indruk achterlaten op een Halloweenparty? Met de stijlvolle, sexy, humoristische, stoere en sprookjesachtige kostuums ben jij op elk feest het stralende middelpunt.

  In onze webshop vind je een grote collectie feestkleding en verkleedkleren voor kinderen en volwassenen. Voor een aantrekkelijke prijs zie jij er prachtig uit.

  Wij controleren onze kleding zorgvuldig en leveren snel. Voldoet een product niet aan je verwachting? Retourneer het binnen 14 dagen en wij storten je geld terug.

  Assepoester kostuums

  Mocht jij van je gemene stiefzussen en boze stiefmoeder niet mee naar het bal van de prins? Dan is hier jouw lieve Party Pakjes petemoei die zorgt voor een prachtige Assepoesterjurk waar je op iedere verkleedpartij of carnavalsfeest de show gaat stelen. Wedden dat de prins straks de hele avond alleen met jou danst? En niet vergeten, om 12 uur thuis, anders is het sprookje voorbij.

   

  Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

  Assepoester jurken

  Dit sprookje uit de verhalen van Moeder de Gans spreekt bij ieder meisje tot de verbeelding. En zeg nou zelf, er is toch niets mooier dan je te laten omtoveren tot mooie prinses om uiteindelijk je droomprins in de armen te kunnen sluiten? Natuurlijk kan je met iedere prinsessenjurk uit onze sprookjescollectie naar het feest. Maar ben je fan van de Disney versie van het verhaal, dan kies je uiteraard voor een prachtig blauw exemplaar van mooie glimmende stof, met zilver- of goudkleurige glimmers, veel tule en prachtige details. Niks poetsen en schrobben, jij gaat de hele avond dansen!

  Assepoester kostuums en sprookjesjurken voor dames

  Ook grote dames die nog graag prinses willen zijn kunnen in onze Assepoester outfits prima op het bal verschijnen. Met deze kostuums wachten ze waarschijnlijk de prins niet af, maar stappen ze zelf wel met zelfverzekerde blik op een beoogde Koninklijke echtgenoot af. En kies je liever de kant van de gemene zussen of stiefmoeder, kijk dan vooral nog even bij de andere sprookjes kleding of historische kostuums voor jurken die meer bij hun sluwe looks passen. Ook prinsen vinden daar vast hun kleding, maar kunnen ook hier meteen hun prinselijke gewaad oppikken.

  En heb je nog ‘glazen’ muiltjes nodig, weelderige lokken of een mooie set handschoenen? Kijk dan vooral nog even bij al onze accessoires.