opc_loader

Wensenlijst

Assepoester kostuums

Mocht jij van je gemene stiefzussen en boze stiefmoeder niet mee naar het bal van de prins? Dan is hier jouw lieve Party Pakjes petemoei die zorgt voor een prachtige Assepoesterjurk waar je op iedere verkleedpartij of carnavalsfeest de show gaat stelen. Wedden dat de prins straks de hele avond alleen met jou danst? En niet vergeten, om 12 uur thuis, anders is het sprookje voorbij.

Assepoester jurken

Dit sprookje uit de verhalen van Moeder de Gans spreekt bij ieder meisje tot de verbeelding. En zeg nou zelf, er is toch niets mooier dan je te laten omtoveren tot mooie prinses om uiteindelijk je droomprins in de armen te kunnen sluiten? Natuurlijk kan je met iedere prinsessenjurk uit onze sprookjescollectie naar het feest. Maar ben je fan van de Disney versie van het verhaal, dan kies je uiteraard voor een prachtig blauw exemplaar van mooie glimmende stof, met zilver- of goudkleurige glimmers, veel tule en prachtige details. Niks poetsen en schrobben, jij gaat de hele avond dansen!

Assepoester kostuums en sprookjesjurken voor dames

Ook grote dames die nog graag prinses willen zijn kunnen in onze Assepoester outfits prima op het bal verschijnen. Met deze kostuums wachten ze waarschijnlijk de prins niet af, maar stappen ze zelf wel met zelfverzekerde blik op een beoogde Koninklijke echtgenoot af. En kies je liever de kant van de gemene zussen of stiefmoeder, kijk dan vooral nog even bij de andere sprookjes kleding of historische kostuums voor jurken die meer bij hun sluwe looks passen. Ook prinsen vinden daar vast hun kleding, maar kunnen ook hier meteen hun prinselijke gewaad oppikken.

En heb je nog ‘glazen’ muiltjes nodig, weelderige lokken of een mooie set handschoenen? Kijk dan vooral nog even bij al onze accessoires.