opc_loader

Wensenlijst

Buitenlandse kostuums & traditionele kleding

Voor een verre reis blijf je gewoon thuis! We hebben de traditionele kostuums uit alle windstreken vast voor je verzameld voor het carnaval of themafeest. Zo kan je met de vrolijke feestjurken van het Braziliaans carnaval, oosterse kimono’s uit China en Japan, stoere pakken van geheimzinnige ninja’s en traditionele Schotse kilts zo als local naar het feestje gaan.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Koop bij bol.com

Around the world

Heb je een feest met landenthema in het vooruitzicht? Of wil je verkleed voor het carnaval in traditionele kleding uit het buitenland? Dan hoef je alleen maar de reiskoffer van Party Pakjes uit te pakken en je komt de mooiste authentieke kleding tegen. Mag het van ver komen dan hebben we onder andere typisch Chinese, Mexicaanse, Braziliaanse en Afrikaanse verkleedkleding. Zo kan je als een traditionele Japanse Geisha de mannenharten sneller laten kloppen, verander je als Mexicaan het feest in een echte fiesta, en kan je als lid van de Zulu je traditionele danskunsten laten zien.

Pakjes met zuidelijk temperament

Zoek je wat meer temperament, zorg dan dat je als Spaanse danseres in flamenco jurk wat extra passie en sfeer brengt op een feestje. En dat kan je ook heel goed doen in een zigeuneroutfit waarin je vast wel wat gegadigden vind om hun hand te mogen lezen. Ook heren die wel houden van wat passie vinden hier hun Spaanse Torero stierenvechterspak of grijpen hun kans om eindelijk eens als Ninja hun vechtkunsten te laten zien.

1001 nacht

Houd je meer van mysterieus of heb je oosters feestje in duizend-en-een-nacht sfeer? Creëer je eigen fata morgana en ga dan gesluierd in een van onze geheimzinnige oosterse kostuums of verkleed je als haremdame. De sultan kan hier ook zijn pak uit kiezen en de Egyptische Cleopatra en Griekse kostuums kan je ook prima in dit thema dragen.

Tartans en Kilts

Ben je meer weg van de Highlands, heb je een feestje waar het allemaal draait om de Whisky of wil je als Connor MacLeod van Highlander verkleed? Dan is de schotse verkleedkleding natuurlijk een must. En voor heren ook de gelegenheid om eindelijk een rok te kunnen dragen, want een stoere kilt hoort daar uiteraard wel bij. Kies een clan, en tartan (het soort ruitjespatroon) en je kunt ook zo een nieuwe carrière beginnen als Schotse doedelzak speler.

Zoek je het nog dichterbij en zoek je typische Oostenrijkse dirndls en lederhozen? Kijk dan bij de aparte oktoberfestkleding.

Kinderen vullen hun reiskoffertje bij de aparte hun internationale kleding voor kinderen.
 

Tags: Buitenlands, internationaal, cultuur, kostuums, carnaval, verkleedkleding, feestkleding