opc_loader

Wensenlijst

Alice in Wonderland kostuums

Alice in Wonderland themakleding is perfect als thema voor een feestje, of het nu gaat om een verjaardag, Halloween of carnaval. En het is ook ideaal voor groepen die op zoek zijn naar een leuke en creatieve outfit. Met zoveel interessante personages in de Alice in Wonderland-verhalen, is er voor iedereen wel iets te vinden om zich mee te identificeren. Of je nu de gekke Hatter, de nieuwsgierige Alice, of een van de andere opvallende karakters uitkiest, je zult zeker de show stelen en indruk maken op je vrienden. Dus trek je themakleding aan en stap in een betoverende wereld vol fantasie en avontuur!

Alice in Wonderland themakleding

Bekijk op bol.com

Wordt een karakter uit Wonderland.

Als verkleed- en feestjesexpert kunnen we je vertellen dat Alice in Wonderland een geweldig thema is voor feestjes en verkleedpartijtjes. Iedereen kent wel de film, en het is altijd leuk om jezelf te verkleden als een van de personages uit deze heerlijke fantasiewereld. Hieronder zullen we je vertellen hoe je jezelf kunt verkleden en in de rol van de personages kunt kruipen.

Alice in Wonderland stelt veel vragen

Alice: "Wie ben jij?", vroeg de rups. "Ik... ik weet het niet", stamelde Alice. Als je jezelf wilt verkleden als Alice, kun je een hemelsblauwe jurk dragen en je haar in twee paardenstaarten knopen. Vergeet niet om een paar witte kousen en zwarte schoenen te dragen. En als je wilt, kun je een klein wit konijn meenemen om jezelf helemaal in de sfeer te brengen.

Verkleed als de Mad Hatter mag je lekker gek doen

De Mad Hatter: "Ik heb wel eens zes onmogelijke dingen voor het ontbijt gegeten", zei de Mad Hatter trots. Om de Mad Hatter te spelen, kun je een gekleurde jas dragen met een grote hoge hoed en een paar vreemde schoenen. Breng een aantal zinloze en gekke accessoires zoals theekopjes en koekjes, en vergeet niet om veel rare uitspraken te doen en te lachen en te dansen.

The Chesshire Cat verschijnt en verdwijnt

De Kolderkat (The Chesshire Cat): "Oh, jullie kunnen niet weten hoe blij ik ben dat ik weer verschijnen mag", zei de Kolderkat. Als je jezelf wilt verkleden als de Kolderkat, kun je een paarse en roze gestreepte outfit dragen en jezelf versieren met een paar nep kattenoortjes en staart. Vergeet niet om vaak te verdwijnen en te verschijnen op het feest, om helemaal in de sfeer te komen.

Laat je helemaal gaan verkleed als de Hartenkoningin

De Hartenkoningin (Queen of Hearts): "Zijn kop eraf!", zei de Hartenkoningin, met een triomfantelijke glimlach. Om de Hartenkoningin te spelen, kun je een rode jurk dragen en een hartvormige kroon opzetten. Vergeet niet om jezelf helemaal te laten opgaan in je koninklijke rol en om te blijven schreeuwen: "Kop eraf!"

Het Witte Konijn is altijd wat gestresst

Het Witte Konijn: "Te laat, te laat, ik zal te laat zijn", zei het Witte Konijn tegen zichzelf. Als je jezelf wilt verkleden als het Witte Konijn, kun je een witte pak dragen met een paar konijnenoren op je hoofd. Vergeet niet om een grote klok mee te nemen, om te laten zien dat je altijd te laat bent.

Leef je in (en uit!)

Met deze kostuumideeën kun je gemakkelijk de sfeer van Alice in Wonderland op jouw feestje brengen. Vergeet niet om jezelf helemaal in de sfeer te laten opgaan en vooral veel te lachen en plezier te hebben!