opc_loader

Wensenlijst

Alice in Wonderland kostuums

Laat je voor het carnaval meevoeren naar de wonderlijke wereld van Alice, waar werkelijkheid fantasie geworden is en de fantasie overgaat in werkelijkheid. In Wonderland is alles mogelijk en de personages uit dit verhaal zijn niet minder fantasierijk zoals de Maartse Haas, de Mad Hatter, de wrede Hartenkoningin en natuurlijk Alice zelf. Het verkleedfeest kan dus alle kanten op en daarom bieden we je in onze webwinkel een ruime keuze om voor een voordelige prijs jouw favoriete Alice in wonderland kostuum te bestellen.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bekijk op bol.com

Alice in wonderland kostuums voor groot en klein

Verkleed als Alice steel je altijd de show op een feestje of het carnaval. Met een onschuldige blik en hemelsblauwe jurk sta je altijd open voor alle wonderlijke avonturen die je te wachten staan. We hebben een grote keuze aan verschillende modellen wonderland kostuums, zowel voor volwassen dames en heren als kleine meiden en jongens die zich graag als Alice of een van haar vrienden willen verkleden, en deze pakjes voor kinderen zijn ook perfect voor een schoolfeest of toneel.

Alle modellen Alice verkleedpakjes

In onze collectie zitten verschillende modellen Alice jurkjes want als heldin van dit fantasieverhaal kan je vele gezichten tonen; kies je daarbij voor een van de charmante Alice kostuums met klokkende korte rokken om de sterren van de hemel mee te dansen of kies je voor een Psychedelic versie van Alice die door alle wonderlijke avonturen en toverdrankjes flink in verwarring is geraakt? Ben je iemand die meer ziet in haar duistere kant dan past een van de Gothic of Zombie Alice jurkjes vast beter bij jou.

Kostuums voor alle Wonderland personages

Alice schuift graag met haar vrienden én vijanden aan bij een theepartijtje of een feestje, dus ook zij hebben een een ruime keuze aan kostuums. Zo kan de wrede Hartenkoningin kiezen uit verschillende versies haar hartenjurk met veel zwart en rood tule, en vrolijkt de Mad Hatter helemaal op van de Mad Hatter feestjurkjes of een van de groen-paarse dandy kostuums met hoge hoed. Liever als speelkaart of de Maartse haas op stap? Dan kan dat ook.

Perfect en verleidelijk van pasvorm

Door hun super vrouwelijke pasvorm en getailleerde modellen kan je in onze jurken uit de Alice in Wonderland collectie prima je verleidelijke kant laten zien. Ook hebben we een aantal van deze mooie Alice jurkjes ook in grotere maten beschikbaar. Wil je jouw Alice toch nog een extra sexy touch geven? Kijk dan even bij onze fever collectie. In combinatie met een mooie set kousen en hoge hakken zal je dan zeker flink wat bewondering oogsten op een feestje of het carnaval.