opc_loader

Wensenlijst

Levering voor carnaval 2018

Beste lezer,

Omdat we momenteel door de drukte (met name in de middag) telefonisch moeilijk bereikbaar zijn beantwoorden hier de meest gestelde vragen.

Het is voor ons een bizar drukke week maar gelukkig hebben we genoeg hulp in het magazijn en kunnen wij veel nog voor het weekend leveren.

Tot onze spijt hebben wij echter slechte toelevering van onze grootste leverancier waardoor een flink aantal orders van afgelopen week een vertraging hebben opgelopen. Heb je tussen afgelopen zondag en dinsdag op onze website of via bol.com besteld en heb je nog geen verzendbericht ontvangen dan kun je er van uit gaan dat je bestelling donderdag 8 februari verzonden wordt. De levering vindt dan op vrijdag plaats. Gelukkig is dit voor de meeste feestvierders nog op tijd maar we realiseren ons ook dat er kinderen zijn die vrijdag al verkleed naar school willen. Deze orders kunnen we helaas niet meer op tijd leveren. Hoe hard we ook geprobeerd hebben om de artikelen sneller bij ons te krijgen moeten we echt tot morgen wachten. We bieden onze excuses aan voor degenen die we moeten teleurstellen.

Wil je nog iets bij ons bestellen voor het weekend kies dan voor artikelen waarbij staat: Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis. Dan ben je zeker dat je het op tijd in huis hebt.

Indien we onverwachts iets toch niet kunnen leveren dan stellen we je daar zo snel mogelijk van op de hoogte.

Alle email op info@partypakjes.nl wordt dezelfde dag nog beantwoord.

We wensen je alvast veel plezier met carnaval!

Groeten,

Neeltje en Ted

en vriendinnen, moeder en dochter die helpen in het magazijn.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.