opc_loader

Wensenlijst

Zon, strand en feestjes

Zon, strand en feestjes

Zomerse strandfeesten

Nu het langer licht blijft en de temperaturen stijgen, is te merken dat de zomer eraan komt. Herinneringen aan zwoele zomeravonden komen naar boven en daarmee ook het verlangen naar de leuke strandfeestjes die dit jaar gepland staan. Bij een beachparty hoort natuurlijk een geschikte outfit. 

Beach party kostuums

Bij PartyPakjes is er een uitgebreid assortiment met niet alleen kostuums en accessoires behorende bij het tropical thema. Leuke fleurige blousen voor de mannen, bloemige rokken en tropische jurkjes voor de dames. Naast deze verkleedkleding voor het hawaithema zijn er grappige en leuke kostuums op de site te vinden, die bij strandfeestjes zeker gezien mogen worden. Een driedeligpak is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt bij een beachparty. Deze kwalitatieve mooie pakken bestaan uit broek, jasje en stropdas. Toch geven deze pakken je een strandgevoel vanwege de print. Er is keuze uit een pak met hawaii opdruk of een pak met goudvissen erop. De goldfish suit past overigens goed bij het goudvissenkostuum voor de dames, zodat je als stelletje geheel gematcht op de party kan verschijnen.

         

Als je op zoek bent naar een grappig kostuum heb je wat te kiezen. Wat dacht je van een haaienpak, een zeemeerminnenkostuum of een flamingopak. Ga je met een groepje naar het strandfeestje dan is het leuk om als baywatch te gaan. Met de verschillende baywatchkostuums zorg je ervoor dat iedereen er anders uitziet. Maak je kostuum helemaal compleet met bloemenaccessoires, een hawaii hoed en zonnebril. Vergeet tot slot niet leuke decoratie mee te nemen, zoals een palmboom, krokodil, strandbal of  flamingo. Nog een leuke bijkomstigheid van deze spullen: ze zijn opblaasbaar, dus makkelijk mee te nemen naar de party. 
 

Terug

Reacties

Naam
Reactie
Waardering SLECHT   GOED
Beveiligingscode
CAPTCHA Image Ik kan de beveiligingscode niet goed zien