opc_loader

Wensenlijst

ARTIKELEN
Filters
€ 4
€ 5
Voorraad
  KLANTENSERVICE

  Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

  De beste plek om je te verkleden

  Zoek je Carnavalskleding, ga je naar het Oktoberfest of wil je een onuitwisbare indruk achterlaten op een Halloweenparty? Met de stijlvolle, sexy, humoristische, stoere en sprookjesachtige kostuums ben jij op elk feest het stralende middelpunt.

  In onze webshop vind je een grote collectie feestkleding en verkleedkleren voor kinderen en volwassenen. Voor een aantrekkelijke prijs zie jij er prachtig uit.

  Wij controleren onze kleding zorgvuldig en leveren snel. Voldoet een product niet aan je verwachting? Retourneer het binnen 14 dagen en wij storten je geld terug.

  Glow in the dark

  De verschillende glow in the dark producten zijn gemaakt van speciale verf die oplicht in het donker. De verf absorbeert licht, waardoor het van belang is dat de verf eerst wordt opgeladen door een blacklight, uv-licht of lichaamswarmte, zodat het verder kan gloeien in het donker. Bij daglicht is deze verf zichtbaar, maar licht het niet op. Er is tevens groene glow in the dark verf dat onzichtbaar is bij daglicht en pas te zien is zodra het licht uitgaat.  
  De glow in the dark verf is geschikt voor lichaam en gezicht. Het is verkrijgbaar in zes knalkleuren: groen, blauw, geel, roze, oranje en roze. Het is gemakkelijk aan te brengen, doordat het goed smeerbaar is en het snel op de huid droogt. Daarnaast is het makkelijk te verwijderen met water en zeep. De kleuren zijn helder bij daglicht en lichten spectaculair op bij UV licht of blacklight. Het verschil tussen glow in the dark en UV verf is dat het feller oplicht bij blacklights en als het licht uitgaat deze verf licht blijft geven.