opc_loader

Wensenlijst

ARTIKELEN
KLANTENSERVICE

Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

De beste plek om je te verkleden

Zoek je Carnavalskleding, ga je naar het Oktoberfest of wil je een onuitwisbare indruk achterlaten op een Halloweenparty? Met de stijlvolle, sexy, humoristische, stoere en sprookjesachtige kostuums ben jij op elk feest het stralende middelpunt.

In onze webshop vind je een grote collectie feestkleding en verkleedkleren voor kinderen en volwassenen. Voor een aantrekkelijke prijs zie jij er prachtig uit.

Wij controleren onze kleding zorgvuldig en leveren snel. Voldoet een product niet aan je verwachting? Retourneer het binnen 14 dagen en wij storten je geld terug.

PaintGlow make up lichtgevende bodypaint

Kleurrijk feest vieren

Bij Party Pakjes is er veel keuze op gebied van schmink, lichaamsverf en make-up. Naast de standaard producten zijn er ook glow in the dark en fluorescerende producten bij ons te koop. Deze producten zijn perfect voor verschillende gelegenheden. Of je naar een feestje gaat, meedoet met een colorrun of glowrun of naar een festival gaat met de producten van PaintGlow zie je er super uit. De felle kleuren laten het geheel er al feestelijk uitzien, maar zodra het blacklight aangaat lichten de kleuren pas echt op. Hieronder wordt een korte uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bekijk op bol.com