opc_loader

Wensenlijst

ARTIKELEN
Filters
€ 24
€ 76
Voorraad
  KLANTENSERVICE

  Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

  De beste plek om je te verkleden

  Zoek je Carnavalskleding, ga je naar het Oktoberfest of wil je een onuitwisbare indruk achterlaten op een Halloweenparty? Met de stijlvolle, sexy, humoristische, stoere en sprookjesachtige kostuums ben jij op elk feest het stralende middelpunt.

  In onze webshop vind je een grote collectie feestkleding en verkleedkleren voor kinderen en volwassenen. Voor een aantrekkelijke prijs zie jij er prachtig uit.

  Wij controleren onze kleding zorgvuldig en leveren snel. Voldoet een product niet aan je verwachting? Retourneer het binnen 14 dagen en wij storten je geld terug.

  Magere Hein Kostuums

   

  MAGERE HEIN VERKLEEDKLEDING

  Hoewel we allemaal hopen dat we 'm de komende tijd nog niet tegen hoeven te komen, Magere Hein is op (halloween)feestjes een graag geziene gast. Of het nou z'n ribbenkast, vaardigheid om tussen de mensenwereld en die van de geesten te pendelen of gewoon z'n onuitputbare charme is, de grim reaper en zijn scherpe zeis vervelen nooit.

  Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

   

  GRIMREAPER/MAGERE HEIN KOSTUUM KOPEN

  Wil je er echt eng uitzien dan is een Magere Hein kostuum misschien wel de geschikte feestkleding voor jou. Wanneer je als Magere Hein door het bos zwalt tijdens een spokentocht krijg je de deelnemers wel aan het schrikken! Op onze site hebben veel Magere Hein kostuums een Engelse naam zoals Grimreaper, Angel of Dead of Soul Stealer maar ze staan natuurlijk allemaal voor 'De Dood'.

  EEN KLASSIEK HALLOWEEN KOSTUUM ALS MAGERE HEIN

  Elk jaar op 31 oktober is het Halloween, het van oorsprong Amerikaanse feest wordt steeds populairder in Nederland. Op diverse lokaties worden er feesten gehouden. Heb jij een Halloweenfeestje gepland dan begint de voorpret van de juiste Halloween outfit uitzoeken. Er is ontzettend veel keuze. Als je duister en onherkenbaar wilt zijn is een Magere Hein kostuum wel iets voor jou. En wist je dat De Dood ook heel sexy en zelfs grappig kan zijn? Bekijk het Magere Hein dames kostuum maar eens, compleet met doodshoofden op de borst.

  MAGERE HEIN ACCESSOIRES

  Een halloween kostuum is niet compleet zonder de juiste accessoires. Magere Hein is natuurlijk niet compleet zonder zijn zeis. Bij sommige verkleedkleding van Magere Hein is de zeis inclusief maar bij de meeste kun je de zeis er apart bij bestellen.

  Je kunt er voor kiezen om je gezicht te schminken als skelet met zwarte en witte make-up en de look helemaal af te maken met een van onze Halloween lenzen zoals compleet zwarte, witte of met een doodshoofd. Je kunt bij ons ook diverse doodshoofdmaskers kopen maarmee je Magere Hein look in een keer klaar is.

  MAGERE HEIN TAGS

  dood, magere hein, grim reaper, zeis, geest, dood, skelet, ondood, doodshoofd, skull