opc_loader

Wensenlijst

ARTIKELEN
Filters
€ 25
€ 68
Voorraad
  KLANTENSERVICE

  Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

  De beste plek om je te verkleden

  Zoek je Carnavalskleding, ga je naar het Oktoberfest of wil je een onuitwisbare indruk achterlaten op een Halloweenparty? Met de stijlvolle, sexy, humoristische, stoere en sprookjesachtige kostuums ben jij op elk feest het stralende middelpunt.

  In onze webshop vind je een grote collectie feestkleding en verkleedkleren voor kinderen en volwassenen. Voor een aantrekkelijke prijs zie jij er prachtig uit.

  Wij controleren onze kleding zorgvuldig en leveren snel. Voldoet een product niet aan je verwachting? Retourneer het binnen 14 dagen en wij storten je geld terug.

  Gekken & gestoorden

  Dat je vrienden je regelmatig gek of gestoord noemen, kun je ze nu eindelijk goed inwrijven. Als je deze Halloween gewoon de draak wil steken met je opleiding tot dokter, verpleegkundige of laborant, nogmaals de nadruk wil leggen op je enthousiasme over American Horror Story of gewoon letterlijk een keer gek wil doen, hebben wij precies wat je nodig hebt: Witte jassen, een dwangbuis en mysterieus groen slijm waarvan we ook niet weten waar het precies vandaan is gekomen.

  Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

  Tags: lab, dokter, psycho, gek, asylum, zuster, gekkenhuis, nurse, sexy, doktersjas