opc_loader

Wensenlijst

ARTIKELEN
Filters
€ 6
€ 66
FEESTGELEGENHEID
GESLACHT
KLEUR
MAAT
THEMA
Voorraad
  KLANTENSERVICE

  Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

  De beste plek om je te verkleden

  Zoek je Carnavalskleding, ga je naar het Oktoberfest of wil je een onuitwisbare indruk achterlaten op een Halloweenparty? Met de stijlvolle, sexy, humoristische, stoere en sprookjesachtige kostuums ben jij op elk feest het stralende middelpunt.

  In onze webshop vind je een grote collectie feestkleding en verkleedkleren voor kinderen en volwassenen. Voor een aantrekkelijke prijs zie jij er prachtig uit.

  Wij controleren onze kleding zorgvuldig en leveren snel. Voldoet een product niet aan je verwachting? Retourneer het binnen 14 dagen en wij storten je geld terug.

  Geesten/Ghosts

  Als je verkleed gaat als geest of spook dan is 'Wat zie je er doods uit vandaag' niet minder dan een compliment. Of je nou gelooft dat sommige mensen de zielen die vast zitten tussen onze aarde en gene zijde kunnen zien of niet, geesten zijn met Halloween een gegarandeerd succes. En we bieden je voldoende keuze: of je nou verkleed wilt als piraat met een zeemansgraf of als doodgraver die zijn eigen graf heeft gedolven, we hebben het allemaal.

  Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1

  Tags: dood, geest, spirit, spook, piraat, cowboy, kostuum, halloween, indiaan, grafdelver, zombie, zee, prinses