opc_loader

Wensenlijst

ARTIKELEN
Filters
€ 2
€ 70
Voorraad
  KLANTENSERVICE

  Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

  De beste plek om je te verkleden

  Zoek je Carnavalskleding, ga je naar het Oktoberfest of wil je een onuitwisbare indruk achterlaten op een Halloweenparty? Met de stijlvolle, sexy, humoristische, stoere en sprookjesachtige kostuums ben jij op elk feest het stralende middelpunt.

  In onze webshop vind je een grote collectie feestkleding en verkleedkleren voor kinderen en volwassenen. Voor een aantrekkelijke prijs zie jij er prachtig uit.

  Wij controleren onze kleding zorgvuldig en leveren snel. Voldoet een product niet aan je verwachting? Retourneer het binnen 14 dagen en wij storten je geld terug.

  101 Dalmatiërs kostuums en Cruella de Vil

  Helemaal fan van Dalmatiërs of ga jij jet liefst als Cruella de Vil naar het Carnaval? Dan kies je natuurlijk één van de kostuums uit het 101 Dalmatiërs verhaal. En onze schattige Dalmatiër puppy pakken zijn zo mooi en super aaibaar, dat je er alleen maar méér van in huis wilt (...tot 101?). En dat kan, want ze zijn nog voordelig ook!

  Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

  Dalmatiër pakken

  Of het nu een sprookje is of een fantastisch verhaal, 101 Dalmatiërs blijft bij jong en oud tot de verbeelding spreken. Is het om de dappere Dalmatiër hondjes die iedereen direct vertederen? Of komt het door die gemene Cruella de Vil, die het ware kwaad vertegenwoordigt? Je kunt er met carnaval alle kanten mee op. En dat doe je natuurlijk niet alleen, want met een flink stel vrienden die allemaal verkleed gaan als 101 Dalmatiër puppies wordt het natuurlijk nog gezelliger op een feestje.

  Zwart-wit hondenpakken

  Ben jij een echte honden fan, dan kies je natuurlijk een van die mooie, zachte zwart-wit gevlekte hondenpakken. We hebben ze voor groot en klein, zodat je met de hele Dalmatiër familie op stap kunt gaan. We hebben niet alleen complete Dalmatiër puppy onesies, maar ook schattige dalmatiër jurkjes waarmee dames verkleed kunnen gaan als verleidelijk Dalmatiër meisjeshondje. Dames maken deze dalmatiër outfit uiteraard helemaal af met mooie kousen en prachtige hakken als hondenpootjes.

  Cruella de Vil kostuums

  Verkleed als de gemene Cruella kan je eindelijk eens heer een meester zijn over het feestje, want met een indrukwekkend zwart-wit Cruella de Vil-jurkje met rode accenten en gevlekt bont verklaar jij het jachtseizoen voor geopend. En mochten die kleine gevlekte rakkers zich verscholen hebben tijdens het feestje, dan is er vast wel een andere prooi waar jij je zinnen op kunt zetten. Ben jij iemand die meer ziet in de horror-aanpak, dan kan je ook kiezen voor de zombie Cruella versie. Hoe gemeen deze punkisch lady ook is, stijlvol blijft ze altijd. Dus gaat ze niet de deur uit zonder zwart-wit cruella pruik, lange handschoenen, mooie kousen, hoge rode hakken, rode lipstick, een lange sigarettenhouder en natuurlijk… flink wat hondenbont.