opc_loader

Wensenlijst

Kostuums van Beroemdheden

Heb je altijd al in de voetsporen willen treden van een celebrity, pak dan nu je kans! Met deze prachtige kostuums ben je zo verkleed als je favoriete popster, legendarische filmheld of kruip je in de huid van jouw absolute tegenpool. Of je nu Katy Perry wilt zijn of Marilyn Monroe, of gewoon als foute superster in glimmend pak op het carnaval of verkleedfeest wilt verschijnen om de sterren van de hemel te zingen, je kunt al deze carnavalskostuums voordelig bestellen in onze webwinkel.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Koop bij bol.com

Eindelijk beroemd…

Door verkleed te gaan als superster of beroemdheid ben je straks ongetwijfeld het middelpunt van ieder feestje of carnaval. Je kan dan eindelijk eens ervaren hoe het voelt om beroemd, of misschien wel berucht te zijn. Je vindt in onze collectie complete outfits en geweldige accessoires waarmee je in een paar tellen je favoriete held kan neerzetten.

De klassiekers

Wil je wel wat aandacht trekken dan is een Marilyn Monroe outfit met opwaaiende jurk uit The Seven Year Itch natuurlijk altijd een succes bij een gekostumeerd feest. Of misschien laat je Charlie Chaplin zijn komische zwart wit avonturen weer beleven. Wil je graag wat spektakel brengen en heb je zijn zinderende dansmoves in huis, ga dan voor de herrijzenis van Elvis Presley en maak als De King je opwachting. Mag het van jou wat rauwer en heb je zin om eens flink los te gaan, dan heb je, verkleed als de inmiddels legendarische Amy Winehouse, daar een prima dekmantel voor. 

Je favoriete popsterren

Ben je zelf goed bij stem of moet je het toch hebben van je looks? Verkleed als bekende popster kan je het misschien ook laten bij het zetten van wat handtekeningen of het maken van selfies met je nieuwe fans. Je kunt je met onze kostuums in ieder geval helemaal uitleven als excentrieke superster Lady Gaga, verkleden als Katy Perry of als PSY een feestje bouwen met de Gangnam Style. Ga je met je vriendinnen naar een Nineties Party dan kunnen jullie natuurlijk als Spice Girls op pad.

TV en Filmhelden

Liever de rol spelen van de favoriete film of tv held, dan ben je met onze kostuums helemaal klaar voor flink wat actie. Zo zal je als hacker Neo uit de Matrix op ieder feest flink wat bewondering oogsten met je zwarte kostuum met lange jas. Ben je toch meer het type stripheld, dan zal zeker een Supermanpak of He-man kostuum je zeker niet misstaan.

Zelf je outfit samenstellen

Zit jouw favoriete beroemdheid niet tussen onze kostuums, dan kan je natuurlijk altijd zelf je outfit samenstellen. Met een mooie cowboyhoed en westernkleding ben je zo JR Ewing uit Dallas of een Clint Eastwood, ga je met een zwarte krullen pruik en make-up als bandlid van KISS de deur uit en kan je in één van onze glamour jurken meteen de rode loper op als beroemd fotomodel of filmster.

Tags: Feestkleding, beroemdheden, fout, gordon kostuum, themakleding, sterren, celebrities, katy perry kostuum